Újabb botrány a királyi családban: Meghan és Harry kihagyhatják a családi karácsonyt

Forrás: AFP/Daniel Leal -
Meghan Markle brit királyi család sztárok III. Károly Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly király szeretné összetartó család képét mutatni idén karácsonykor, azonban ehhez az is kell, hogy Harry herceg és Meghan Markle az ünnepeket Sandringhamben töltsék, a brit királyi család körében. 

A brit királyi család először gyűlik össze a norfolki Sandringham birtokon azóta, hogy Erzsébet királynő szeptemberben, 96 éves korában elhunyt.

Azonban Meghan Markle és Harry herceg nemrég nagy port kavart az uralkodói család körében a közeljövőben megjelenő dokusorozatuk előzetesével, amelyben Markle arról beszél, hamarosan tőlük is hallhatják az elmúlt évek történéseit.

Forrás: AFP/Daniel Leal

Egy királyi életrajzíró szerint Károly szeretné azt mutatni a közvéleménynek, hogy az ünnepi időszaknak "a családról és a megbocsátásról kell szólnia". Hozzáteszi, kérdéses, hogy Harry és Meghan elfogadják-e a király meghívását, és meglátogatják-e őket karácsonykor. Így a király legnagyobb problémája idén karácsonykor nem az lesz, hogy ki ül az asztal körül december 25-én, hanem az a két ember, aki hiányzik majd. Károly szeretne megbocsátani nekik, és nagyon szeretné, ha véget vethetne a konfliktusoknak - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.