Decemberben lehet a premierje Meghan Markle és Harry herceg Netflix-dokusorozatának

Forrás: ANP via AFP/Sem Van Der Wal -
Meghan Markle Netflix szerződés Harry herceg premier dokumentum sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sussex hercegének és hercegnőjének sorozatát, mely a jövő hónapban jelenik meg, az Oscar-díjra jelölt Liz Garbus rendezte.

A hercegi pár még 2020 szeptemberében írta alá a Netflix-szel azt többéves szerződést, melynek dokumentumfilmek, dokusorozatok, játékfilmek, showműsorok és gyerekműsorok is a részét képezik.

A hercegi pár 2022. 04.17-én Hágában, az Invictus Games nevű sporteseményen, ahol beteg és sebesült katonák és veteránok versenyeznek. Forrás: ANP via AFP/Sem Van Der Wal

Az Oscar-díjra jelölt rendező, Liz Garbus kapcsán Meghan Markle a Variety-nek korábban azt mondta:

"Jó, hogy rábízhatjuk valakire a történetünket – egy tapasztalt rendezőre, akinek a munkáját régóta csodálom - még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy nem úgy lesz elmesélve, ahogyan mi elmondtuk volna. A történetünket valaki másra bízzuk, és ez azt jelenti, hogy az ő szemüvegükön keresztül fognak minket látni a nézők."

A People magazin információi szerint a kamerák idén áprilisban a hercegi párt a hágai Invictus Games-en is követték, mely a sérült, beteg és sebesült katonák és veteránok számára megrendezett sportesemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.