Sussex hercegének és hercegnőjének sorozatát, mely a jövő hónapban jelenik meg, az Oscar-díjra jelölt Liz Garbus rendezte.

A hercegi pár még 2020 szeptemberében írta alá a Netflix-szel azt többéves szerződést, melynek dokumentumfilmek, dokusorozatok, játékfilmek, showműsorok és gyerekműsorok is a részét képezik.

A hercegi pár 2022. 04.17-én Hágában, az Invictus Games nevű sporteseményen, ahol beteg és sebesült katonák és veteránok versenyeznek.Forrás: ANP via AFP/Sem Van Der Wal

Az Oscar-díjra jelölt rendező, Liz Garbus kapcsán Meghan Markle a Variety-nek korábban azt mondta: 

"Jó, hogy rábízhatjuk valakire a történetünket – egy tapasztalt rendezőre, akinek a munkáját régóta csodálom - még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy nem úgy lesz elmesélve, ahogyan mi elmondtuk volna. A történetünket valaki másra bízzuk, és ez azt jelenti, hogy az ő szemüvegükön keresztül fognak minket  látni a nézők."

A People magazin információi szerint a kamerák idén áprilisban a hercegi párt a hágai Invictus Games-en is követték, mely a sérült, beteg és sebesült katonák és veteránok számára megrendezett sportesemény.