Üvöltve, ököllel esett neki a Grincsnek a kisfiú, amiért el akarta lopni az ajándékokat

karácsony videó Grincs sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szürreális videó került fel a Twitterre, amelyben egy kisfiú előbb párnával, majd az öklével esett neki a Grincsnek, aki megpróbálta ellopni a karácsonyukat.

A valószínűleg viccesnek szánt jelenet valójában eléggé balul sült el. A békésen tévéző gyerekekhez egy ponton megjelent egy Grincsnek öltözött alak, aki egy zsákba akarta tenni a karácsonyfa alatt lévő ajándékokat.

Az egyik, egyszerre síró és magából kikelve üvöltő kisgyerek konkrétan a poklot szabadítottá rá a Grincsnek beöltözött illetőre, ráadásul egy idő után (valószínűleg) az apa fogta le a teljesen kétségbeesett gyereket.

Végül a Grincs ennek ellenére is elvitte az ajándékokat. Hogy mi lehetett a videó eredeti célja, talány.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.