Veszélyben lehet a karácsonyi bejgli: darált mákot hívott vissza a Spar

Forrás: Nébih -
mák Spar termékvisszahívás darált mák bejgli gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepi asztal elengedhetetlen eleme a bejgli, melyből a két legnépszerűbb ízesítés a mákos és a diós. Előbbi azonban veszélybe kerülhet, feltéve ha a Sparban vásároltuk meg hozzá a legfőbb összetevőt!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal tegnap új termékvisszahívást tett közzé weboldalán. A friss bejegyzés szerint a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahívja saját márkás darált mákját "érzékszervi nem megfelelőség" miatt.

– olvasható a honlapon.

A Spar termékvisszahívást adott ki a saját márkás darált mákjára Forrás: Nébih

A termékvisszahívás a Sparban kapható, S-Budget márkájú, 200 grammos kiszerelésű darált mákot érinti, ezen belül is a 2023.06.30-as minőségmegőrzési idővel ellátott termékeket.

"Az érintett termék a Spar üzleteibe visszavihető, a termék árát visszatérítik. Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit" – írja a Nébih.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.