Alig pár napja lesz arra Demcsák Zsuzsának, hogy felkészüljön az ünnepekre, ugyanis szinte az utolsó pillanatig dolgozni fog.

Demcsák Zsuzsa egész évben elfoglalt volt: nyáron forgatta a jelenleg is nagy sikerrel futó Farm VIP harmadik évadát, majd ezt követően az ősz jelentős részét Dominikán töltötte a Money or Love - Fogadj a szerelemre! párkereső reality miatt. Hiába ért véget mindegyik munka, Zsuzsa most is dolgozik, egészen az utolsó pillanatokig.

Az otthona azonban már ünnepi díszben ragyog, és karácsonyi illatok lengik be a lakást. Zsuzsának pontos terve és menetrendje van az ünnepekre: szenteste az édesanyjáéknál lesznek, aki hagyományos menüvel készül, másnap viszont már a műsorvezető látja vendégül a szeretteit.

Demcsák ZsuzsaForrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa

Idén kacsa lesz, párolt lila káposztával és fahéjas almával, ami egyfajta koprodukcióban készül. A receptet Köllő Babett adja, a kacsát pedig Gáspár Zsoltiéktól kaptuk. Lesz persze rengeteg aprósütemény is: hat tepsi linzer karika, Rákóczi-túrós és csokis süti

– mesélte a Ripostnak Demcsák Zsuzsa, aki azt is elárulta, hogy a családjukban eddig csak a gyerekek kaptak ajándékot, de idén a felnőttnek is jut meglepetés, méghozzá színházjegy.

"A karácsonynak igazán a gyerekek miatt van jelentősége. A legnagyobb örömet az adja, ha ilyenkor látom a szemükben a boldogságot és napokig csak körbeugrálom őket, hiszen annyit teljesítenek egész évben, megérdemlik, hogy pihenjenek és igazán kikapcsolódjanak. Ők jelentik nekem a világmindenséget."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!