Extra szemsmink lépésről lépésre a TikTokról - Videó

videó Tiktok smink makeup Markó Rebeka Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Kon-tour beauty műsorában 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe.

A mai epizódban Markó Rebeka youtuber, influenszer egy TikTok inspirálta sminket mutat be, lépésről lépésre. A TikTokot már nem csupán szórakozásra és humoros tartalmak fogyasztására tudjátok használni, hanem akár olyan sminkek elkészítésében is segíthet nektek, amit most Rebekától is láthattok.

Forrás: Csudai Sándor - Life.hu

A szépséges influenszer először primerrel előkészíti a bőrét, majd megmutatja, hogyan keveri ki a bőrszínéhez leginkább passzoló alapozószínt. Elárulja azt is, hogy a hüvős időszakban miért így alapozza bőrét, sőt az is kiderül, hogy melyik az a termék, amiből sosem baj, ha többet raksz.

Szemsminkjét egy TikTok videó inspirálta és Rebeka az elkészítésében is segítségünkre lesz annak érdekében, hogy otthon mi is könnyedén elkészíthessük.

Kövesd a Kon-tour epizódjait minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.