X-Faktor koncert szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél egy jót bulizni még karácsony előtt? Akkor ott a helyed az RTL Klub és a ShowTime Budapest által szervezett  X-Faktor, az Aréna-koncert című produkción

December 22-én 19 órakor az ország legnépszerűbb műsorának énekesei fergeteges koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában. A hetente hárommillió nézőt képernyő elé ültető X-Faktor döntősei máris az ország kedvencei, december 19-én ráadásul az is kiderül, ki nyeri Magyarország legnézettebb tehetségkutató műsorát. A szerdánként megrendezett klubkoncertekre azonban nem minden rajongó fér be.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Most itt az alkalom, hogy élőben találkozz a fiatal énekesekkel. A koncerten mind a 12 döntős színpadra lép, meghallgathatjuk a televíziós műsor alatt elhangzott dalokat, valamint új, meglepetés produkciókkal is készülnek az előadók. Az X-Faktor hazájában, Nagy-Britanniában rendre óriási sikert aratnak a döntő utáni koncertek. Reméljük, hazánkban sem lesz ez másként és mi is hagyományt teremthetünk.

Jegyek mától kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában. www.tex.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.