Rachel McAdams és Michael Sheen külön utakon folytatják

sztárpár párkapcsolat szerelem Michael Sheen Rachel McAdams szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, ez a cuki sztárpárok szakításának korszaka. Mikor jön már a tavasz? Rachel McAdams és Michael Sheen két év után szakított.

A US Magazin szerint a 34 éves folyton kacagó színésznő és a 44 éves brit színész véget vetett immár két éve tartó kapcsolatának. Hogy miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják, az egyelőre rejtély.

Korábban arról beszéltek, hogy bár nehéz a távkapcsolat, de megoldják, és sosem töltenek három hétnél többet külön. Rachel Torontóban él, míg Michael Wales és Los Angeles között ingázik. Ám úgy látszik, hogy szerelmük mégsem bizonyult elég erősnek ahhoz, hogy ezt a háromszöget egyben tartsák. Talán az ő szerelmüket is a távolság mérgezte meg, mint ahogy a frissen szakított Michelle Williamsét és Jason Segelét.

AFP
AFP

A pár az Éjfélkor Párizsban című Woody Allen film forgatásán ismerkedett meg 2010-ben, és azóta már többször felröppent a hír, hogy Sheen oltár elé vezeti kedvesét, ám ez mégsem történt meg. És most már úgy tűnik, nem is fog.

Michael Sheen korábban Kate Beckinsale-lel élt együtt, és van egy közös, 14 éves gyerekük. Rachel pedig a Szerelmünk lapjai című filmbéli partnerével, Ryan Goslinggal járt jegyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.