Március 22. a víz világnapja: A magyar színészek is nagy vízimádók

Forrás: Pesti Magyar Színház -
Pesti Magyar Színház víz világnapja színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pesti Magyar Színház művészei egy vízimádatukat bemutató fotómontázzsal ünneplik a víz világnapját - tájékoztat a Magyar Színház Facebook oldala.

Víz nélkül nem tudnánk létezni - de vajon a víz megmaradhat-e, ha nem figyelünk rá? Természetesnek vesszük a létét, pedig a világ több pontján már most problémát jelent a tiszta víz hiánya, és ez hamar globális méretet ölthet, ha nem kezdünk tudatosabb vízhasználatba.

Balsai Móni: "A világ teteje... A víz a világ mozgatója!", Pavletits Béla: "Vízimádat", Ágoston Péter: "Szomjúság", Tahi József: "A víz és apa viszonya: Mindenből a maximumot!", Tóth Éva: "Nagymarosi idill", Benkő Nóra: "Imádok úszni", Lévai Ágnes (rendezőasszisztens): "Ivóvíz Pippin" Forrás: Pesti Magyar Színház

A Pesti Magyar Színház művészei rendkívül fontosnak tartják, hogy a víz világnapja alkalmából felhívják a figyelmet arra, mi mindent köszönhetünk a víznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.