Seth Meyer vacsorapartiján fedte fel kis híján a titkát a Trónok harca sztárja

Seth Meyer műsorvezető Kit Harington videó vacsoraparti showman vendég Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű amerikai műsorvezető egy vicces baráti vacsorára invitálta a Havas Jont megformáló Kit Haringtont, aki hiába próbálta, egy este erejéig sem bírta maga mögött hagyni a Hét Királyságot fenyegető veszélyeket.

Így, hogy immár az egész világ lázban ég a Trónok harca legújabb évada miatt, Seth Meyer amerikai showman gondolt egy merészet, és a Late Night With Seth Meyer című műsora keretei között vacsorapartira hívta a sorozat egyik legnépszerűbb karakterét, a Havas Jont megformáló Kit Haringtont. A végeredményt alább láthatod:

Az Éjjeli Őrség tagja sok mindent látott a sorozat elmúlt négy évada alatt, amit nem fukarkodott megosztani Seth Meyerrel és barátaival. Így mesélte el például, hogyan nyilazta őt mellkason exbarátnője, milyen veszélyek fenyegetik a Hét Királyságot, amennyiben az őt védelmező Fal és őrsége elesik, beszélt testvéreiről, a nem éppen jól végződő Vörös Esküvőről, és kis híján azt is elárulta, valójában ki is az anyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.