Barbra Streisand az összes titkát felfedi

Forrás: AFP -
Hollywood Barbra Streisand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha minden a terv szerint halad, 2017-ben fény derül Barbra Streisand összes titkára. Ekkor publikálják ugyanis a híres színésznő és énekesnő memoárjait, melynek megjelenéséről most írt alá szerződést a Viking könyvkiadóval.

Gyermekkorára és karrierjére is visszaemlékezik, de magánéletének eddig féltve őrzött titkaiba is bepillantást enged a könyvben a kétszeres Oscar-díjas színésznő. A műnek egyelőre nincs címe. A 73 éves Streisand egyébként évek óta fontolgatja visszaemlékezéseinek megírását.

Forrás: AFP

Az elmúlt években ugyanis egyre inkább elszánta magát arra, hogy eloszlassa a róla keringő mítoszokat. 2010-ben a Viking kiadta Streisand My Passion for Design cím könyvét, amelyben a színésznő malibui tengerparti otthonát mutatja be.

A Liza, a rókatündér nyitotta meg a moszkvai magyar filmfesztiválthttp://www.life.hu/kult/20150521-liza-a-rokatunder-nyitotta-meg-a-magyar-filmfesztivalt-moszkvaban.htmlEgy igazi hazai sikerfilmmel, Ujj Mészáros Károly Liza, a rókatündér című abszurd romantikus alkotásával kezdődött szerda este az orosz fővárosban a kortárs magyar filmfesztivál.KultOrigoJön a 200. Mary Poppins a Madáchbanhttp://www.life.hu/kult/20150520-a-madach-szinhaz-mary-poppins-cimu-eloadasat-200-alkalommal-jatsszak.htmlJubileumi előadást láthat a Madách Színház közönsége vasárnap: 200. alkalommal játsszák a Mary Poppins című musicalt. Az előadás végén a darab valamennyi szereplője színpadra lép.KultOrigoMegható videó: Ilyen Garas Dezső nélkül az "Egyedül nem megy"http://www.life.hu/kult/20150519-garas-dezso-nelkul-enekli-kern-andras-a-ripacsok-legendas-egyedul-nem-megy-cimu-dalat.htmlIgazán könnyfakasztó videót készítettek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói az intézmény 150 éves évfordulója alkalmából.Kult--Vida Péter: "Rabszolgaként bánnak velünk" - Kifakadt a Thália színház színészehttp://www.life.hu/kult/20150518-vida-peter-kifakadt-a-thalia-szinhazban-rabszolgakent-bannak-a-szineszekkel.htmlForrnak az indulatok a Thália Színházban: a színészek – akik állítólag a szabadságukban is korlátozva vannak – dühösek, az alkalmazottak pedig elégedetlenek. Legalábbis erről számolt be a színház társulatának egyik tagja, Vida Péter egy interjúban. KultOrigoÚjra európai turnéra indul a Quimbyhttp://www.life.hu/kult/20150513-europaban-turnezik-a-quimby.htmlAz egyik legnépszerűbb hazai rockzenekar május 15-től hatállomásos koncertsorozatot tart Amszterdamtól Bécsig.Kult--Boggie döntőbe jutása sokkolja a brit sajtóthttp://www.life.hu/kult/20150521-boggie-eurovizios-dontobe-jutasa-sokkolja-a-brit-sajtot.htmlAz angol sajtó eddig sem rejtette véka alá véleményét a magyar indulóval Boggie-val kapcsolatban. Most azonban, hogy a lány a döntőbe jutott, még vitriolosabban fogalmaznak.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.