A Tavaszi széltől a Punnany Massifig! 36 magyar dal egyetlen videóban!

dal Punnany Massif videoklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nobilissima együttes 5 perces klipben énekli el az elmúlt évtizedek legfontosabb 36 magyar dalát. Szerintünk szuper ötlet volt!

Íme, A magyar zene evolúciója című dal:

Szacsvay László: "Már az elég nagy szerep, hogy egyáltalán itt vagyok"http://www.life.hu/kult/20150526-szacsvay-laszlo-a-nemzet-szinesze-interjuban-beszelt-dijarol-es-betegsegeirol.htmlA Nemzet Színészének választott művész nemrég kigyógyult a rákból. Sokszor nagy betegen is színpadra lépett: lázasan, lelki válságban, ha kellett, akkor pelenkában csinálta végig az előadást.KultFotó: Szabó Gábor - OrigoPárhuzamos valóságok a Trafóbanhttp://www.life.hu/kult/20150522-point-of-you-cimu-eloadas-varja-az-erdeklodoket-a-trafoban.htmlEgyszerű és elgondolkodtató előadás a Point of You, mégis a buldózer erejével hat. Egy portugál és egy magyar táncos, Ricardo Machado és Réti Anna azt táncolja el nekünk, mennyire különbözően láthatjuk egymást és a világot.Kult--Képzeld el a múltat színesben! Híres fekete-fehér fényképek újragondolvahttp://www.life.hu/kult/20150528-hires-fekete-feher-fenykepek-szinesben-szerepel-rajtuk-abraham-lincoln-louis-armstrong-adolf.htmlSokáig ritkaságnak számítottak a színes fényképek. A rájuk való törekvés ugyanakkor nem ok nélkül született: könnyebben vissza tudjuk idézni és közelebb érezzük magunkhoz az így megörökített pillanatokat.KultOrigoApu, vedd meg nekem a várost!http://www.life.hu/kult/20150527-kulturalis-programajanlo-majus-28-31.htmlVégre! Jönnek a nyári szabadtéri bulik. Olyan telt házas koncerttel indíthatod a szezont, amit tilos kihagyni. Ettől még a nap is kisüt majd. Kult--Ismét a Trafó műsorán A jég!http://www.life.hu/kult/20150527-ismet-musoron-a-jeg-a-trafoban-a-mundruczo-kornel-rendezte-legendas-produkcio.htmlA Mundruczó Kornél rendezte legendás produkciót 2008 után most ismét első játszóhelyén, a Trafóban tekinthetik meg a nézők.Kult--Idén jubilál a nyár legszínesebb fesztiválja, a Művészetek Völgye http://www.life.hu/kult/20150527-a-muvesztek-volgyet-iden-huszonotodik-alkalommal-rendezik-meg-kapolcson.htmlAz utóbbi évek legnagyobb fesztiváljára készülnek a Balaton-felvidéken – 25. alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgyét Kapolcson.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.