Képmutatás lett volna kihagyni a Trónok harca megerőszakolós jelenetét?

vita felháborodás szexuális erőszak jelenet rajongó megerőszakolás történet George R. R. Martin bojkott könyv nászéjszaka Sansa Stark Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca regényírója is beszállt a vitába: George R.R. Martin szerint a háború része az erőszak, enélkül pedig unalmas lenne maga a történet.

Hatalmas felháborodást keltett a Trónok harca nagysikerű sorozatának jelenete, amelyben (vigyázat, spoilerveszély!) Sansa Starkot (Sophie Turner) brutálisan megerőszakolja a nászéjszakán szadista férje, Ramsay Bolton (Iwan Rheon.)

Az írónak, George R. R. Martinnak is megvan a véleménye Forrás: AFP/Taylor Hill

Beindultak a Trónok harca hősnői

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok - a női sors cseppet sem leányálom Westeroson. A Life.hu ITT mutatta meg, milyen típusú karakterek képviselik a gyengébbik nemet a Trónok harcában, és hogy mit tudunk az őket megformáló színésznőkről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.