Apáca show újratöltve - újból leforgatják a sikerfilmet!

apáca show film kultúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újból leforgatják Whoopi Goldberg nagy sikerű zenés vígjátékát, az Apáca show-t a Disney stúdióban.

A Variety.com szerint az 59 éves Oscar-díjas színésznő ezúttal nem szerepel a produkcióban.
A forgatókönyvet Kirsten Smith és Karen McCullah írja, a film producere pedig Allison Shearmur.
Az eredeti, 1992-ben bemutatott filmben egy bárénekesnő (Goldberg) egy gyilkosság koronatanúja lesz, ezért egy San Franciscó-i apácazárdában rejti el az FBI. A díva azonban temperamentumával fenekestül felforgatja a nyugalmas zárda életét. A filmben Maggie Smith és Harvey Keitel is emlékezetes alakítást nyújtott.

A film zenéje máig hatalmas sláger, íme a legnépszerűbb jelenet:

Az Apáca show világszerte 232 millió dolláros jegybevételre tett szert, az egy évvel később a mozikba került folytatás, az Apáca show 2. - Újra virul a fityula Észak-Amerikában 57 millió dollárt keresett. Az eredeti produkcióból később sikeres Broadway-musical is született.

Az álomgyár mostanában szívesen nyúl vissza a nyolcvanas-kilencvenes évek filmsikereihez, mint a Jurassic Park, a Mad Max vagy a Terminator: a felújítások és folytatások mostanában kerülnek a mozikba. Jövőre a Beverly Hills-i zsaru, a Top Gun és a Szellemirtók rajongói örülhetnek az új feldolgozásoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.