Walt Disney Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne ismerné a varázslatos kastélyt, mely minden Disney által kiadott mese, és film nyitánya? De azt vajon megfigyelted-e mennyit változott 30 év alatt ugyanaz a pár másodperces bejátszás? Megmutatjuk!

Gyermekkorunk kedvenc mesefilmjei kezdetén rendszeresen feltűnik egy gyönyörű kastély, melynek ötletét maga Walt Disney nyaralása adta. Az amerikai filmrendező és felesége, Lillian európai körutazásra indultak, és eltöltöttek néhány napot a neuschwansteini kastélyban is, amely szemmel láthatóan megihlette a legendás művészt.

A következő videóban 30 évnyi Disney-nyitányt nézhetünk meg az Oroszlánkirálytól kezdve egészen a Karib-tenger kalózaiig, az elképesztő neuschwansteini kastély főszereplésével.

Augusztusban szabadul Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150609-oscar-pistorius-paralimpiai-futobajnok-aki-megolte-reeva-steenkamp-modellt-augusztusban-szabadul.htmlModell barátnője megöléséért tavaly októberben öt év szabadságvesztésre ítélték a hatszoros paralimpiai futóbajnokot, Oscar Pistoriust, aki jó magaviselete miatt augusztusban már szabadulhat. Büntetése fennmaradó részét pedig házi őrizetben töltheti. News--A Fertő tóban eltűnt 15 éves fiú holttestét találhatták meghttp://www.life.hu/news/20150603-megtalaltak-a-majusban-eltunt-15-eves-fiu-holttestet-a-ferto-toban.htmlEgy vízen lebegő holttestet találtak a Fertő tóban Pátfalu (Podersdorf) és Fertőszéleskút (Breitenbrunn) között. Feltehetően a májusban eltűnt 15 éves fiú teste kerülhetett elő. News--Dugipia, balhé és káromkodás - Ezért szállították le a gépről Kate Mossthttp://www.life.hu/news/20150609-kate-moss-dugipiat-ivott-karomkodott-veszekedett-es-beszolt-a-pilotanak.htmlA brit modell totál elázva szólalkozott össze az egyik utastársával, majd a pilótának is megmondta a magáét.News--Újabb kisfia született a Dr. Csont sorozat sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20150609-emily-deschanel-a-dr-csont-szinesznojenek-megszuletett-masodik-kisfia.htmlMegszületett Emily Deschanel és férje, David Hornsby második gyermeke.Család--Csúnyán leégett az Így jártam anyátokkal sztárjahttp://www.life.hu/news/20150608-csunyan-leegett-az-igy-jartam-anyatokkal-sztarja.htmlNem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy szeretnénk, és ezzel Hollywood nagymenő sztárjai sincsenek másként. A Robint megformáló Cobie Smulders is járt ebben a cipőben, méghozzá egy szereplőválogatás alkalmával.News--A természetes szülésre szavaz Nádai Anikóhttp://www.life.hu/csalad/20150609-nadai-aniko-a-termeszetes-szulesre-szavaz.htmlAnikó szombaton a Hungary’s Got Talent válogatóján dolgozott utoljára. A kismama a 30. hétbe lépett, így egyre több pihenésre van szüksége.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.