Így élünk mi - fantasztikus és beszédes fotósorozat a civilizációs ártalmakról

Forrás: Facebook / Steve Cutts -
fotós sorozat civilizáció Steve Cutts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A londoni művésznek igen éles a látása, jó a humora, és ügyes a keze.

Steve Cutts autodidakta módon, saját erejéből tanult meg rajzolni. Több reklámügynökségnek is dolgozott illusztrátorként, ám 2012-ben kiszállt ebből a szakmából, és azóta szabadúszóként készíti elgondolkodtató műveit a modern ember ellentmondásos életéről.

Forrás: Facebook / Steve Cutts

Az öncélú fogyasztás, az urbanizáció, a civilizációs ártalmak ábrázolása a rajzokon tökéletes, pontos.

Steve Cutts Forrás: Facebook / Steve Cutts

A rengeteg rajzot, amit a művész készített, ITT nézheted meg.

Steve Cutts Forrás: Facebook / Steve Cutts

Vége! Feloszlik az ország egyik legsikeresebb zenekara, a Carbonfools?http://www.life.hu/kult/20150820-feloszlik-az-orszag-egyik-legsikeresebb-zenekara-a-carbonfools-es-az-enekes-feher-balazs-kulfoldre.htmlA Carbonfools immár 12 éve meghatározó egyénisége a magyar zenei iparnak. Most azonban úgy tűnik, talán egy időre, talán végleg szétszélednek a tagok. Pihennek, gondolkoznak, sőt, azt is rebesgetik, hogy az énekes, Fehér Balázs külföldre költözik egy időre.KultPremier: itt a Fear the walking dead első jelenetehttp://www.life.hu/kult/20150820-premier-tt-az-amc-csatorna-fear-the-walking-dead-zombi-sorozat-elso-jelenete.htmlEzeknek a zombinak semmi közük nem lesz a The Walking Dead című sorozat zombijaihoz. KultAz Eurovíziós Gála sztárfellépője lesz Kállay-Saunders András - Micsoda megtiszteltetés!http://www.life.hu/kult/20150819-az-eurovizios-gala-sztarfellepoje-lesz-kallay-saunders-andras-micsoda-megtiszteltetes-harminc.htmlKállay-Saunders András a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt: tavalyi, ötödik helyezést elérő szereplése mély nyomot hagyhatott az Eurovíziós Dalfesztivál szervezőiben, mert felkérték a zenész-énekest, hogy lépjen fel a luxemburgi gálaesten. KultFotó: Bielik István - OrigoA 10 leghasznosabb bölcsesség a dalai lámátólhttp://www.life.hu/kult/20150812-a-tiz-leghasznosabb-bolcsesseg-a-dalai-lamatol-amit-manapsag-is-alkalmazhatunk.htmlŐszentségéhez, a dalai lámához számtalan, saját életünkre is igaz és megfontolni való bölcsesség köthető. Mivel idén júliusban ünnepelte a dalai láma a 80. születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttük a 10 kedvenc idézetünket tőle.KultAFPFekete lesz a legújabb James Bondhttp://www.life.hu/kult/20150813-fekete-lesz-a-legujabb-james-bond-a-nemsokara-megjeleno-trigger-mortis-cimu-bond-regenyben.htmlDavid Oyelowo fogja játszani az első fekete James Bondot, igaz, nem a következő filmben, hanem a nemsokára megjelenő, Trigger Mortis című Bond-regényben.Kult--Emberhús, mint alapanyag? Vajon a kannibalizmus ártalmas az egészségre? (18+)http://www.life.hu/kult/20150803-emberhus-mint-alapanyag-vajon-a-kannibalizmus-artalmas-az-egeszsegre.htmlNem mindegy, hogy a szükség visz rá valakit arra, hogy emberhúst fogyasszon, vagy kedvtelésből, rituális szertartások keretei között történik mindez. Kannibálok mindig is voltak, sőt, napjainkban is előfordult néhány olyan eset, amikor férfiak, nők fogyasztották el embertársaikat. De mit tudunk valójában az emberhúsról? Ha a kultúránk, a vallásunk, a társadalmi normáink megengednék a fogyasztását, az vajon ártalmas lenne a testi- vagy akár mentális egészségünkre?KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.