Szexszimbólumok voltak, de mi van velük ma? James Bond női akkor és most

Ursula Andress James Bond Bond-lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mától játsszák a hazai mozik a legújabb James-Bond filmet, amit nő létünkre mi is hatalmas izgalommal várunk. Idén Monica Bellucci a nagy durranás, aki minden idők legidősebb Bond-asszonya lesz, de lássuk, mi van most az egykori szexbombákkal.

Ursula Andress

1962-ben Sean Connery partnere volt a Dr. No című részben - ebben az időszakban kétségkívül ő testesítette meg A NŐT. A most 79 éves svájci színésznő az utóbbi évtizedekben jó pár plasztikai műtétet tudhat maga mögött, és állítólag csontritkulása is egyre súlyosabb.

Ursula Andress 1962-ben és 2015-ben Forrás: United Artists, Northfoto

Honor Blackman

Ő volt az 1964-es Goldfingerben Bond legismertebb kedvese, Pussy Galore megformálója. A színésznő augusztusban múlt 90 éves, politikailag igen aktív az utóbbi években.

Honor Blackman 1964-ben és 2008-ban Forrás: United Artists, AFP

Diana Rigg

Kétségkívül ő James Bond életének legfontosabb nője. Az 1969-es Őfelsége titkosszolgálatában című filmben ugyanis Bond elveszi a maffiavezér lányát, akibe halálosan beleszeret, ám románcuk nem végződhet jól...

Diana Rigg 1969-ben és 2006-ban Forrás: United Artists, Northfoto

Tsai Chin

A Csak kétszer élsz kínai színésznője idén novemberben lesz 79 éves. Aktívan dolgozott még pár évvel ezelőtt is, játszott az Egy gésa emlékiratai és a Casino Royale című Bond-filmben is.

Tsai Chin 1967-ben és 2007-ben Forrás: United Artists, Northfoto

Jane Seymour

Az 1973-as Élni és élni hagyni színésznője a mai napig rengeteget játszik, idén volt 64 éves, és remek formában van!

Jane Seymour 1973-ban és 2015-ben Forrás: United Artists, AFP

Britt Ekland

A 73 éves svéd színésznő az 1974-es Az aranypisztolyos férfi című filmben játszotta az egyik bomba nőt, 10 éve Charlize Theronnal fotózták le a cannes-i filmfesztiválon. Ekland nem veti meg a plasztikai műtéteket, ez látszik is rajta, bár évtizedekkel ezelőtt igazi bomba nő volt.

Britt Ekland 1974-ben és 2015-ben Forrás: United Artists, Northfoto

Barbara Bash

Az 1977-es A Kém, aki szeretett engem Anya Amasovája idén múlt 68 éves. 1981-ben hozzáment a Beatles egykori tagjához, Ringo Starrhoz. A színésznő nemcsak a filmezéshez értett, pszichológiát is végzett az egyetemen, egyébként pedig vegetáriánus.

Barbara Bash 1977-ben és 2013-ban Forrás: United Artists, AFP

Kim Basinger

A Soha ne mondd, hogy soha című, 1983-as filmben a világsztár még csak 30 éves volt, de remekül mutatott Sean Connery mellett. Kim még ma is ott van a szeren, bár most már nem róla, hanem inkább dögös lányáról és exférje új nejéről cikkezik sokat a világsajtó.

Kim Basinger 1983-ban és 2012-ben Forrás: Warner Bros, AFP

Izabella Scorupco

1995-ben a lengyel-svéd színésznő állt a jó oldalon az Aranyszem-ben. Izabella idén 45 éves, főképp svéd komédiákban mutatja meg magát.

Izabella Scorupco 1995-ben és 2015-ben Forrás: United Artists, AFP

Famke Janssen

A holland színésznőt mostanában az Elrabolva-filmekben láthattuk, 20 éve ő volt a főgonosz az Aranyszem-ben.

Famke Janssen 1995-ben és 2015-ben Forrás: United Artists, AFP

Michelle Yeoh

Az 1997-es A holnap markában maláj szépsége 1983-ban Malajzia szépségkirálynője is volt. Nem csoda, 53 évesen még mindig remekül fest!

Michelle Yeoh 1997-ben és 2015-ben Forrás: United Artists, AFP

Teri Hatcher

Lehet, hogy sokan már nem is emlékeznek rá, de kedvenc Született feleségek-beli karakterünk szintén meghódította James Bond szívét. Teri egyébként idén lesz 51 éves, és hiába remek az alakja, képtelen méltó módon öregedni.

Teri Hatcher 1997-ben és 2014-ben Forrás: United Artists, AFP

Denise Richards

Lehet, hogy brutálszexi volt pár éve Charlie Sheen exe, de A holnap markában című filmben azért, valljuk be, elég vicces volt Denise mint szexi atomtudós. A színésznő ma már ideje nagy részét a gyermekeivel tölti - jól is teszi! Ja, és mesésen néz ki!

Denise Richards 1997-ben és 2014-ben Forrás: United Artists, AFP

Sophie Marceau

Kissé kilóg a dögös, ám kevésbé tehetséges Bond-lányok sorából az isteni Sophie Marceau, aki jövőre tölti be az 50-et! Természetesen álomszép volt A világ nem elég Electrájaként, de még ma sem panaszkodhat. Sőt ha lemaradtál róla, megnézheted az idei, cannes-i villantását is ide kattintva!

Sophie Marceau 1999-ben és 2015-ben Forrás: Metro Goldwyn Mayer, AFP

Halle Berry

Kétségkívül ő az egyik legszebb testű Bond-lány, a 2002-es Halj meg máskor sztárja. Berry még mindig aktív, bár mostanában inkább balhés válása miatt van a figyelem középpontjában.

Halle Berry 2002-ben és 2015-ben Forrás: Metro Goldwyn Mayer, AFP

Life.hu-tipp

Ha kíváncsi vagy az utóbbi 20 év többi szuperdögös Bond-lányára, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.