Oscar-díj Star Wars film Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas alkotás, A Saul fia április közepétől kapható DVD-n és Blu-Rayen, de már most vezeti az egyik legnépszerűbb online bolt, az X-Press toplisátját, ezzel beelőzve többek között Az éhezők viadala záró epizódját, és a Star Wars hetedik részét is.

Bár a rendező, Nemes Jeles László gyakran kiemeli, hogy az Oscar-díjat is kiérdemelt Saul fia a mozivásznon fejti ki igazán a hatását, a film nemsokára beköltözik az otthonunkba, áprilisban pedig megjelenik DVD-n és Blu-Rayen is.

A Saul fia Blu-ray- és a Star Wars: Az ébredő Erő Blu-ray-borítója Forrás: Mozinet / ProVideo

Már látszik, hogy rengetegen szeretnék minél előbb birtokolni a filmet, ugyanis az egyik legnagyobb online bolt, az X-Press toplistáján, mind a DVD-k, mind pedig a Blu-Rayek esetében

a Saul fia jelenleg a legkelendőbb kiadvány.

A hamarosan megjelenő filmek közül olyan hollywoodi produkciókat előz meg, mint Spielbergtől a Kémek hídja, a Dínó tesó című Pixar-mese, Az éhezők viadala záró epizódja, illetve a Star Wars hetedik része, ami Amerikában pont egyszerre került a Saul fiá-val a mozikba, nálunk pedig két hetes eltéréssel jönnek ki DVD-n és Blu-Rayen.

A Saul fia brit plakátja Forrás: Artificial Eye

Itthon eddig 233 442-en ültek be Nemes Jeles alkotására, ezzel a legsikeresebb magyar film a hat évvel ezelőtti Üvegtigris 3 óta, Amerikában 1,75 millió dolláros bevételnél tart, ami

több mint hatszorosa a rendszerváltás óta Amerikában a legtöbbet hozó magyar film, a Fehér Isten eredményének.

A külföldi országok közül utolsóként Angliában és Írországban kerül a mozikba a Saul fia, ott április 29-től fogják vetíteni, és egy tetszetős plakátot rakott össze a helyi forgalmazó a film népszerűsítésére - számolt be az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.