televízió RTL Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazai tévé is leadja a Saul fiát, és hogy melyik csatornán nézheted meg először? A készítők az RTL Klubot választották a film első televíziós sugárzásra.

A Nemes Jeles László rendezte Saul fia már több mint 20 nemzetközi díjat és elismerést is bezsebelt, többek között a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nagydíját, az Arany Glóbuszt és

legutóbb az Oscar-díj jelölést.

Röhrig Géza és Ágh Márton a Saul fia című filmben Forrás: Laokoon Filmgroup

Nemrég az is kiderült, hogy Magyarországon először az RTL Klub nézői láthatják a filmet, ráadásul a feldolgozás módja miatt reklám nélkül sugározzák majd. A Saul fiát a mozis forgalmazás után, várhatóan még az idén láthatják a tévézők.

Szexuális tartalmú műve miatt két évet kapott egy egyiptomi íróhttp://www.life.hu/kult/20160221-szexualis-tartalmu-muve-miatt-ket-evet-kapott-egy-egyiptomi-iro-ahmed-nadzsi.htmlSzexuális tartalmú műve miatt két év szabadságvesztésre ítéltek Egyiptomban egy írót, akit eredetileg egyik olvasója jelentett fel arra hivatkozva, hogy a szöveget olvasva súlyosan megbetegedett. Ahmed Nádzsit egy hónapja első fokon felmentették, de az ügyészség a közerkölcs megsértésére hivatkozva fellebbezett, a fellebbviteli bíróság pedig a maximális büntetést szabta ki rá. A vádirat szerint az író "tollát és elméjét arra használta, hogy a szabadszerelmet hirdetve rontsa a közerkölcsöt". Kult--Szinetár Dóra: "Az az egyetlen problémánk, hogy kevés időt tudunk együtt tölteni"http://www.life.hu/kult/20160221-kozos-darabban-jatszik-szinetar-dora-es-ferje-makranczi-zalan-a-pulitzer-ugy-cimu-dokudramaban.htmlKözös darabban játszik Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán. A színésznő örül, hogy mindketten szerepet kaptak a Pulitzer-ügy című dokudrámában. Elárulta, miért. Kult--Daniel Craig miatt késik a következő James Bond?http://www.life.hu/kult/20160219-daniel-craig-szinesz-miatt-kesik-a-kovetkezo-james-bond-film.htmlA James Bond készítői ragaszkodnak Daniel Craighez, ennek érdekében pedig akár késleltetnék is a kémsztori soron következő részét. Kult--Járd be a világot egy fotós szemével, vagy tanulj törzsi táncokathttp://www.life.hu/kult/20160218-kulturalis-programajanlo-februar-18-21.htmlAz időjárás nem túlzottan kegyes hozzánk az utóbbi időben, így egynél több okod van arra, hogy kimozdulj a négy fal közül. Számtalan érdekes program vár rád, és mind a város szívében. Nézd meg 5 kontinens törzsi, harci és népi táncait, vagy merülj el a világ egyik kortárs fotóművészének lenyűgöző alkotásai között. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. Kult--Wow! A magyar határon készült az év legjobb hírfotójahttp://www.life.hu/kult/20160219-warren-richardson-kapta-a-world-press-photo-nagydijat.htmlHurrá! Te is összefuthatsz Budapest utcáin Warren Richardsonnal, aki nemrég megkapta a világ egyik legnagyobb fotós elismerését, ráadásul egy magyar határon készült képért. Az ausztrál fotós már öt éve kis hazánkban él, megmutatjuk őt is, hogy biztosan felismerjétek! Kult--Járd be a világot egy fotós szemével, vagy tanulj törzsi táncokathttp://www.life.hu/kult/20160218-kulturalis-programajanlo-februar-18-21.htmlAz időjárás nem túlzottan kegyes hozzánk az utóbbi időben, így egynél több okod van arra, hogy kimozdulj a négy fal közül. Számtalan érdekes program vár rád, és mind a város szívében. Nézd meg 5 kontinens törzsi, harci és népi táncait, vagy merülj el a világ egyik kortárs fotóművészének lenyűgöző alkotásai között. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.