Sokan reklamálnak A hattyúk tava budapesti előadása miatt

Thinkstock -
A hattyúk tava kritika színház előadás
Egyre több elégedetlen néző teszi közzé véleményét A hattyúk tava február 27-i előadásával kapcsolatban. Sokan például alig láttak valamit az előadásból, és állítólag az egyik táncosnak pocakja is volt.

Rengetegen csalódtak "A hattyúk tava" február 27-i előadásában főleg azért, mert a Kongresszusi Központban alig láttak valamit a földszinti helyekről.

Sajnos a leírással ellentétben az előadás után sokan keresű szájízzel távoztak, és

egymás után születtek meg az alábbi negatív kritikák.

"Aki ott volt, az érti miről is beszélek, aki meg a vasárnapi előadásra megy az vagy vigyen magával egy ülésmagasítót, vagy már az első felvonást is állva nézze a bejáratból, mint ahogy mi tettük 14 000 Ft-ért!" - írta egy férfi az esemény Facebook-oldalán.

A kép illusztráció Thinkstock

"Most jöttünk el a szünetben! Gyalázatos előadás, színvonaltalan táncosok, unalmas koreográfia. Nézhetetlen! Az egy nagyon nagy elvárás, hogy három szólót táncoló táncos egyszerre emelje a lábát? A karról végképp nem beszélve. Nagyon nagy csalódás és nagyon nagy átverés volt!!! Hol volt a világhírű orosz balett? Ez egy harmadvonalbeli hakni, harmadvonalbeli táncosokkal!" - írta egy másik néző.

"A varázslónak konkrétan pocakja volt... amivel nincs gondom, ha nem balett-táncos."

Az elégedetlen nézők a Facebookon már egy zárt csoportot is létrehoztak, amihez már 370-en csatlakoztak, és azt akarják elérni, hogy kapják vissza a jegyük árát.

Visszatér a High School Musicalhttp://www.life.hu/kult/20160302-lesz-folytatasa-a-high-school-musical-cimu-filmnek.htmlÚgy tűnik, hogy nem elég a High School Musicalből, ugyanis érkezik a negyedik rész, és állítólag a Disney Channel már javában castingol. Kult--Ők lesznek az új Dirty Dancing főszereplőihttp://www.life.hu/kult/20160225-ekezik-a-dirty-dancing-remake.htmlLe merjük fogadni, hogy az egész világ izgatottan várja a Dirty Dancing modern változatát. Most pedig végre az is kiderült, hogy kik játsszák majd a főszerepeket! KultOrigoNem láttad a Saul fiát? A tévében megnézheted!http://www.life.hu/kult/20160224-hazai-teve-is-leadja-a-saul-fiat.htmlHazai tévé is leadja a Saul fiát, és hogy melyik csatornán nézheted meg először? A készítők az RTL Klubot választották a film első televíziós sugárzásra. KultOrigoÍgy énekelnek saját anyanyelvükön a Disney-hercegnőkhttp://www.life.hu/kult/20160220-igy-enekelnek-sajat-anyanyelvukon-a-disney-hercegnok.htmlMár jól ismerjük a legszebb Disney-dalokat, és valljuk be: már gyermekkorunktól beköltöztek életünkbe, és ezen még a felnőttéválás sem változtatott. No de, milyen is lenne, ha kedvenc hercegnőink az anyanyelvükön énekelnének?KultOrigoEgy anya, aki fotókká változtatja a híres festményekethttp://www.life.hu/kult/20160217-fotokka-valtoztatja-hires-festmenyeinket.htmlLucia Kruta egy véletlennek köszönheti, hogy világhíres festményeket idéző fényképeket készít, ráadásul gyűjteménye öt év alatt 280 darabosra duzzadt. A modellek továbbra is saját és mások gyermekei, az eredmény pedig lenyűgöző. KultOrigoHoppá! Magyar kutatók megfejtették a Neptunusz titkáthttp://www.life.hu/kult/20160210-magyar-kutatok-fedeztek-fel-a-neptunusz-egyik-holdjat.htmlA Magyar Tudományos Akadémia közölte a hírt: magyar kutatók fényt derítettek a közelmúltban a Neptunusz harmadik legnagyobb holdjának, a Nereidának néhány titkára. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.