Will Smith kapja az MTV életműdíját a 25. Movie Awards-on

Forrás: AFP -
színész díj Will Smith MTV Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV bejelentette az első világsztárokat, akik biztosan jelen lesznek a kasszasiker filmeket és rajongóikat ünneplő MTV Movie Awards 25. jubileumi gáláján. A díjátadón Will Smith-nek is fontos szerep jut, hiszen idén ő kapja az MTV Movie Awards Generáció-díját. 

A díjat korábban olyan színészek vehették át, mint Robert Downey Jr., Mark Wahlberg, Jamie Foxx, Johnny Depp, vagy Reese Witherspoon. Will Smith a modern mozisztárok megtestesítője, aki a Függetlenség Napjával és a Bad Boys-zal szerzett globális ismertséget és népszerűséget.

Forrás: AFP

Smith tizenhétszeres MTV Movie Awards jelölt és ötszörös győztes, többek között kétszer nyerte el a legjobb férfi alakításnak járó Arany Popcornt (2001 - Ali, 2008 Legenda vagyok).

1994-ben ő volt a díjkiosztó házigazdája, amikor a Veszélyes Elemek kapta a legrangosabb, Év Filmjének járó elismerést. A 2016-os MTV Movie Awards házigazdái Dwayne Johnson és Kevin Hart lesznek. A műsort élőben közvetíti az MTV április 11.-én hajnalban, 01:30-tól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.