Magyarországra jön szeptemberben a Red Hot Chili Peppers!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Steve Jennings -
koncert Magyarország Budapest Red Hot Chili Peppers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet az elmúlt negyedszázad egyik legjelentősebb rockzenekara. A funk és a punkrock vegyítésével jellegzetes stílust kialakított csapat húsz éve járt Magyarországon.

A Red Hot Chili Peppers új stúdiólemeze, az öt év szünet után piacra kerülő The Getaway című album június 17-én jelenik meg a Warner Bros kiadónál. Mint írták, a szeptemberi budapesti koncertre szóló jegyek ára tartalmazza a The Getaway egy példányát: a vásárlók választhatnak a digitális és a hagyományos, fizikai CD között.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Steve Jennings

A rocktörténelem egyik legsikeresebb csapata, az 1983-tól létező Red Hot Chili Peppers eddig több mint 60 millió albumot adott el és hat Grammy-díjat nyert. A zenekar 1996 júniusában már fellépett egyszer Budapesten, akkor a Kisstadionban. 2013-ban Magyarország közelében, a szlovákiai Pohoda fesztiválon a trencséni repülőtéren játszottak. A mostani budapesti koncertre jegyek május 13-án reggel 9 órától kaphatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.