örökbefogadás kutya állat állatvédelmi hét állatvédelem macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashatsz az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik...

Frédi egy öt év körüli, kis-közepes termetű, keverék kan kutya, akit kikötve hagytak magára. Egy éve nem talált rá a végleges családja, pedig egy kedves, barátságos, jó idegrendszerű kutya, aki a gyerekeket is nagyon szereti. A zajoktól nem fél, a nyüzsgést élvezi. +36-20-287-22-88 (Ebárvaház, Budapest)

Fotó: Kiss Kriszti/Ebárvaház

Lotti egy két év körüli, kis-közepes keverék szuka, aki nagyon soványan került a menhelyre, de mostanra szépen összeszedte magát. Nyitott, kedves és ragaszkodó. Élvezi a pórázos sétát, az emberek társasága számára ajándék, nagyon élvezi a közelségüket. Lehetőség szerint egyedüli kutya szeretne lenni. Sajnos az előéletéből fakadóan néha még előjön a rögzült körkörös mozgása, de ez is sokat javult. +36-20-358-21-83 (Eger)

Forrás: Egri Állatmenhely

Gömbi egy tíz év körüli keverék szuka, a világ egyik legaranyosabb kutyája. Az eddigi életét láncon töltötte, de szeretne most már egy igazi, szerető családot. Nagyon jó természetű, emberrel és kutyával is teljesen megbízható, alkalmazkodó kutya. Nem ugat, türelmes és okos is. Korához képest aktív, szeret sétálni. A cicákat viszont nem szereti. +36-70-459-75-72 (Füzesabony)

Forrás: Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány

Vagyonka egy egy év körüli, kis-közepes keverék szuka, aki egy gyepmesteri telepről menekült tacskó keverék anyukájával együtt. Félénk, nehezebben oldódó, nagy türelmet igénylő, de alapvetően kedves, játékos kutya. Más kutyákkal jól kijön, a pórázon sétálást még tanulnia kell. Benti tartással, lehetőség szerint kertes házba költözne rutinos gazdi mellé. +36-70-318-31-06 (Futrinka, Budapest)

Forrás: Futrinka Egyesület

Ramy egy négyéves, ivartalanított tacskó kan, aki viselkedésében is hozza a fajtára jellemző jegyeket. Keményfejűsége ellenére érzékeny, ha valaki rá akarja kényszeríteni az akaratát, akkor odakaphat. Szeret játszani, sétálni. +36-30-311-97-01 (Mancs-Rancs, Biatorbágy)

Forrás: MancsRancs Állatmentő Alapítvány

Hopi egy kétéves kandúr macska, aki sérülten került az állatvédők gondozásába, a hátában sörétet találtak. Több műtéten esett át, és kezdetben nagyon bizalmatlan is volt, de az idő és a fizikai gyógyulása azt eredményezték, hogy egyre inkább nyitott az emberek felé. Türelmes gazdát keres, aki kivárja, amíg egy új családba is be tud illeszkedni. +36-70-459-75-72 (Füzesabony)

Forrás: Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány

Pandúr egy féléves kandúr macska, nagyon bújós, játékos kamasz. Jobb szemét egy baleset miatt el kellett távolítani, de nagyon gyorsan alkalmazkodott ehhez az állapothoz. Elsősorban lakáscicának ajánlott. +36-30-232-18-90 (Miskolc)

Forrás: Miskolci Állatsegítő Alapítvány

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.