Elképesztő partik várnak a fővárosban: itt keresd őket!

buli tüzijáték szilveszter Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett az idei év utolsó programajánlója. Mi másról is írhatnánk nektek, mint a szilveszteri partikról, melyeken a megjelenés szinte kötelező! Vessétek bele magatokat az éjszakába, hiszen megannyi pörgős buli vár rátok. Íme!

Ügetőszilveszter a Kincsem Parkban

Kincsem Park

December 30. - December 31.

Ne maradj le a főváros legnagyobb szabadtéri rendezvényéről az év utolsó napján, a Kincsem Parkban. Izgalmas futamokkal, klasszis lovakkal, sztárokkal, nagy nyereményekkel, koncertekkel és fergeteges hangulattal várnak ebben az évben is.

Random Trip Szilveszter

A38

December 30. - 2017. Január 01.

Idén is dupla bulival zárja az évet Budapest leglazább, improvizáción alapuló élőzenés klubestje az A38 Hajón. A külföldi sztárvendég ezúttal Ingrid Arthur lesz, a világhírű The Weather Girls énekesnője, plusz fantasztikus hazai énekesekkel, zenészekkel várnak.

Pesti Körkép 2017 - A Város Szilvesztere

FogasHáz

December 30. - 2017. Január 01.

Ismét eljött az idő, hogy elbúcsúztass egy évet és köszönts egy újat. Mi mással tehetnéd ezt meg, minthogy maximálisra járatod a bulizást, például a FogasHázban, ahol egymás után érkeznek majd a legjobb DJ-k.

Fröccsterasz Szilveszteri Házibuli

Fröccsterasz

December 30. - 2017. Január 01.

Az év utolsó szombatján is hatalmas házibulival készülnek a Fröccsterasz Télikertben. A bulin fröccs minden mennyiségben lesz, plusz természetesen ismerős arcok, akikkel mehet a házibuli, méghozzá reggelig!

New Year's Eve 2017

Ötkert

December 30. - 2017. Január 01.

Búcsúzz el 2016 legszebb pillanataitól és köszöntsd 2017-et az Ötkertben. Itt aztán nem lehet okod panaszra, hiszen a legjobb zenék csendülnek majd fel az este folyamán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.