Egy rém rendes család fotók akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neked mi jut eszedbe, ha meghallod az Al Bundy nevet? Minden mai felnőtt tudja, hogy kicsoda ő. Így néz ki ma. 

Az Egy rém rendes család már nem mai csirke, ugyanis 1987-ben adták le az első részét, ami akárhogy is nézzük, már 30 éve volt. Ennyi idő alatt a Kelly és Bud Bundyt alakító gyerekszínészek is felcseperedtek, és a szülőket alakító művészek felett is eljárt az idő.

A sorozat elképesztő népszerűségnek örvend még ma is, pedig már 1997 óta nem készült új rész. Ha meghalljuk Frank Sinatra - Love and Marriage című számát, akkor szinte mind az ikonikus produkcióra gondolunk, aminek ez a nóta lett a főcímdala.

De mi lett azóta a szereplőkkel? Hogy néznek ki mostanság? Ha kíváncsi vagy, nézd meg a galériánkat, amit a sorozat 30. évfordulójára készítettünk.

/1703/_gy_n201733117227

Akkor és most fotók a Sakáltanya sztárjairól

Akkoriban mindenki a Can't Fight the Moonlight című slágert énekelte, a Sakáltanya című film közismert betétdalát. A kalandos szerelmi történet beitta magát a köztudatba, ám azóta sok idő eltelt. De mi lett a szereplőkkel?

Így néznének ki a világsztárok a festményeken - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170321-igy-neznenek-ki-a-vilagsztarok-a-festmenyeken.htmlA festményeknek is megvan a maguk varázsa, de ma már nagyon kevés emberről készül ilyen portré. Van azonban valaki, aki nem sajnálta az idejét arra, hogy a legnagyobb világsztárokat így is megörökítse: nézd meg, hogy néznének ki hírességeink, ha néhány száz évvel ezelőtt születtek volna. Kult--Ma töltené be 94. életévét Diane Arbus: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170314-ma-lenne-94-eves-diane-arbus.htmlA híres amerikai fényképész ma ünnepelné a 94. születésnapját. A neves nap alkalmából bemutatjuk a művésznő leghíresebb fotóit. Kult--Így kreatívkodnak az unatkozó könyvesbolt dolgozók: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-vicces-fotosorozat-keszult-unatkozo-konyvesboltosokrol.htmlUnatkozni talán az egyik legszörnyűbb érzés a világon, ezért mindenki igyekszik magát szórakoztatni, ha éppen nincs semmi tennivalója a munkahelyén. KultOrigoKáprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-igy-pozolnak-a-balerinak-budapesten.htmlDóra, az egykori balerinából lett fotóművész megmutatja, hogy miként lehet ötvözni Budapest szépségeit a balett finomságával. Kult--Így néznek ki ma a Házibuli című film sztárjai: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170224-akkor-es-most-fotok-a-hazibuli-cimu-film-sztarjairol.htmlA 32 évvel ezelőtt megjelenő film még mindig sokak arcára csal mosolyt. De vajon hogy festenek ma a szereplők? KultOrigoÍgy nézünk ki, amikor sztárokra szeretnénk hasonlítani - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170214--nathalie-croquet-egy-no-aki-probalja-lemasolni-a-sztarokat.htmlMindannyian elképzeltük már, hogy milyen jó lenne egy-egy pillanatra belebújni valamelyik szexi sztár bőrébe. Egy nő, Nathalie Croquet most kipróbálta – ez lett a végeredmény. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.