Így néznének ki a világsztárok a festményeken - Fotók!

fotó festmény világsztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A festményeknek is megvan a maguk varázsa, de ma már nagyon kevés emberről készül ilyen portré. Van azonban valaki, aki nem sajnálta az idejét arra, hogy a legnagyobb világsztárokat így is megörökítse: nézd meg, hogy néznének ki hírességeink, ha néhány száz évvel ezelőtt születtek volna.

A festmények már kimentek a divatból, kevesen készíttetnek portrét magukról manapság, de néhány évszázaddal ezelőtt még ez volt az egyetlen módja annak, hogy megörökítsenek például egy neves uralkodót. Ma már a fényképek világában senki nem szeretne órákig modellt állni egy festményhez, de nagyon úgy tűnik, hogy van, akinek hiányzik ez a stílus. Egy blogger úgy döntött, visszarepíti a legnagyobb sztárjainkat az időben, és úgy ábrázolja őket a festményeken, mintha abban a korban születtek volna. Nézd meg, hogyan nézne ki Jake Gyllenhaal, Jennifer Aniston vagy éppen Nicole Kidman egy portrén.

/1703/Vil_g2017321131131

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.