Így kreatívkodnak az unatkozó könyvesbolt dolgozók: Fotók!

vicces fotók könyvesbolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unatkozni talán az egyik legszörnyűbb érzés a világon, ezért mindenki igyekszik magát szórakoztatni, ha éppen nincs semmi tennivalója a munkahelyén.

A Librairie Mollat dolgozói nem aprózták el: olyan képeket készítettek önmagukról, melyeknek mára már komoly rajongótábora lett az interneten. Az alkalmazottak azzal szórakoztak, hogy különféle könyvborítókhoz passzoló testhelyzetben készítettek egymásról képeket.

Az eredményt szavakkal talán nem is lehet leírni, az mindenesetre biztos, hogy a Mollat könyvesbolt ezzel komoly hírnévre tett szert. Nem mintha egyébként egy eldugott üzletről lenne szó, hiszen a Librairie Mollat volt az első független könyvesbolt Franciaországban, amely 1896-ban nyitotta meg kapuit a könyvimádó vásárlók előtt.

A vicces fotósorozat bizonyíték arra, hogy a humor a mindennapi életünk egyik legfontosabb jellemzője, amely nélkül nem is érdemes élni.

/1703/_gy_k2017310131853Akkor és most: így néznek ki az Igazából szerelem szereplőihttp://www.life.hu/kult/20170306-igy-neznek-ki-ma-az-igazabol-szerelem-szereploi.htmlA legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy a klasszikus karácsonyi filmek közül kirobbanthatatlan Igazából szerelem új részt kap, pedig így lesz. Ráadásul Hugh Grant is szerepelni fog benne! Nézd meg, hogy néztek ki a film sztárjai akkor, és hogyan festenek most! Kult--Tavasszal mutatják be a Dirty Dancing remake-jéthttp://www.life.hu/kult/20170305-tavasszal-mutatjak-be-a-dirty-dancinget.htmlMájus 24-én mutatják be Amerikában a Dirty Dancing remake-jét. A rajongók jó ideig nem voltak oda az új szereplőktől, de a filmplakát láttán ez változhat. KultOrigoÍgy néznek ki ma a Házibuli című film sztárjai: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170224-akkor-es-most-fotok-a-hazibuli-cimu-film-sztarjairol.htmlA 32 évvel ezelőtt megjelenő film még mindig sokak arcára csal mosolyt. De vajon hogy festenek ma a szereplők? KultOrigoRengeteg látogatót vonz a cancúni tengeralatti múzeum - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170222-rengeteg-latogatot-vonz-a-cancuni-tengeralatti-muzeum.htmlIgazi látványosság a cancúni tengeralatti múzeum, ami nem is csoda, hiszen már a meglátogatás módja is különleges: üvegfenekű hajóval, vagy búvárkodva tekinthetőek meg az életnagyságú szobrok. Kult--Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170220-vicces-fotok-mindennapi-elethelyzetekbol.htmlNéha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon. Kult--Fotókon az albínó emberek hipnotizáló szépségehttp://www.life.hu/kult/20161124-albino-emberek-kulonleges-szepseget-orokitette-meg-julia-taitsyfotos.htmlElképesztő fotósorozatot készített Julia Taitsy, hogy bemutassa a társadalomtól sokszor elszigetelten élő albínó emberek szépségét. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.