Adam West
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
West békében hunyt el Los Angeles-i otthonában leukémiában. 88 esztendős volt. 

A színész az 1960-as években játszotta Batmant egy televíziósorozatban. A annyira összeforta a nevével, hogy későbbi pályafutása során sem tudott szabadulni a karaktertől - írja a BBC.

Adam West, mint Batman Forrás: AFP

West ezt követően nem kapott több ennyire emlékezetes szerepet, de 2010-ben visszatért a köztudatba, mikor a Family Guy készítő felkérték, hogy legyen ő, a róla elnevezett polgármester szinkronhangja.

Adam West a Family Guy című sorozat polgármesterének kölcsönözte a hangját Forrás: AFP
Meghalt Fred J. Koenekamp Oscar-díjas operatőrhttp://www.life.hu/kult/20170610-meghalt-fred-j-koenekamp-oscar-dijas-operator.htmlOlyan filmek operatőre volt, mint a Pokoli torony, a Pillangó, vagy A tábornok. 94 éves volt. Kult--Faludy Fanny könyvet ír a Faludy Györggyel együtt töltött évekrőlhttp://www.life.hu/kult/20170608-faludy-fanny-konyvet-ir-a-faludy-gyorggyel-egyutt-toltott-evekro.htmlFaludy György özvegye, a 37 éves Fanny könyvet ír az együtt eltöltött évekről. A kötetben megjelennek a költő eddig ismeretlen homoerotikus versei is. Kult--Meghalt Tino Insanahttp://www.life.hu/kult/20170608-meghalt-tino-insana-szinesz.html69 éves korában érte a halál. KultThinkstockHárom hét múlva startol a Kultkikötő 2017-es évadahttp://www.life.hu/kult/20170605-harom-het-mulva-startol-a-kultkikoto.htmlJúnius 23-án egy fergeteges Budapest Bár koncerttel startol a Kultkikötő 2017-es évada. A Balaton déli partjának legnagyobb összművészeti fesztiválja immár 12. szezonjának programjaira invitálja régi és új barátait. Három helyszínen, Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen felejthetetlen nyárestékkel és önfeledt gyermekprogramokkal vár mindenkit a fesztivál csapata. Kult--Megkaphatja a Nobel-díjjal járó pénzjutalmat Bob Dylanhttp://www.life.hu/kult/20170605-megkaphatja-a-nobel-dijjal-jaro-penzjutalmat-bob-dylan.htmlBob Dylan szinte az utolsó pillanatban eljuttatta a Svéd Akadémiához a Nobel-díj teljes átadásának feltételeként elvárt előadását, és így átveheti a díjjal járó 8 millió svéd korona (253 millió forint) pénzjutalmat.Kult--80 éves Jack Nicholsonhttp://www.life.hu/kult/20170422-80-eves-jack-nicholson-szinesz.htmlMinden idők egyik legnagyobb mozisztárja, a filmtörténet meghatározó színésze, az ellenállhatatlanul ördögi mosolyú Jack Nicholson jubileumi születésnaphoz érkezett, mi pedig ez alkalomból a leghíresebb szerepeit összegyűjtő videós összeállítással köszöntjük. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.