Eszenyi Enikőt kritizálja volt kollégája, Néder Panni

Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő -
Eszenyi Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő volt kollégája, Néder Panni Facebook-oldalán mondta el véleményét a Vígszínház igazgatójáról. Több közös munka után fogalmazta meg sorait, ami nagyon éles kritika: a színházi rendező megalázónak és méltatlannak tartja azt, ahogy Eszenyi bánt vele.

Eszenyi Enikő és Néder Panni együtt dolgoztak, de azóta Panni már Berlinben él. A régi sérelmeket megpróbálta elfelejteni, de egy újabb közös munka mindent előhozott belőle, legalábbis az ő állítása szerint. A színházi rendező a Vígszínházban rendezte a diplomamunkáját, amit a poszt szerint Eszenyi Enikő teljesen átrendezett.

Eszenyi Enikőt támadta volt kollégája Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő

A Vígszínház reagált Néder Panni bejegyzésére

"A Future of Europe projektet és ezzel együtt a megrendezésre kerülő 2018-as stuttgarti fesztivált a német fél tájékoztatása szerint az előzetes terveikkel ellentétben mégsem támogatja a German Federal Cultural Foundation. Ez a döntés minden résztvevő partnert váratlanul ért. Mivel továbbra sem érkezett új pályázati lehetőség, a Vígszínház nem tudja vállalni a korábban beadott magas költségekkel járó projekttervezet önerőből történő finanszírozását" - írták a hvg.hu kérdésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.