Elhunyt Julio Oscar Mechoso, színész

halál szívroham Julio Oscar Mechoso színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
62 éves korában életét vesztette a híres színész, Julio Oscar Mechoso. A fél világ búcsúzik most tőle. 

Közel 130 filmben és tévésprodukcióban láthattuk Julio Oscar Mechosot, aki 62 éves korában, szívroham következtében veszítette életét. Karrierje 1979-ben indult, a nyolcavanas években azonban már sokan ismerték az arcát, ugyanis a Miami Vice több epizódjában is feltűnt.

Julio Oscar Mechoso Forrás: Shutterstock

Később aztán olyan filmekben is szerepelt, mint az 1995-ös Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, a 2001-es Jurassic Park III vagy a 2005-ös Zorro legendája. Közeli barátságot ápolt Andy Garciaval, aki az alábbi sorokkal búcsúzott Juliótól:

"A hirtelen veszteség mindig igazságtalan és fájdalmas, de Julio számomra a legőszintébb barát volt, így a távozása egyelőre felfoghatatlan. Julio egy egyedi és utánozhatatlan tehetség volt. Nem titkolta előlünk a legmélyebb érzelmeit, egy nyitott szívű, tiszta személyiség volt. Rengeteget foglalkozott pszichológiával és kutatással, amit külön csodáltam benne" - írta meg a Variety.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.