A Szegedi Nemzeti Színház ezen a nyáron öt művésztől vett végső búcsút

Forrás: Thinkstock -
halál Szegedi Nemzeti Színház Ádám Tamás Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szegedi Nemzeti Színháznak idén nyáron sok művészétől kellett búcsút vennie: öten távoztak az élők sorából.

A Szegedi Nemzeti Színháznak sokszor kellett kitűznie az elmúlt időszakban a fekete zászlót, sajnos egymás után távoztak a nagyszerűbbnél nagyszerűbb művészek a teátrumból. A Família Kft. Szép Károlyának, vagyis Ádám Tamásnak a halálával együtt összesen 5 művésztől kellett elbúcsúzniuk - írja a Bors. Ádám Tamást 66 évesen érte a halál teljesen váratlanul.

Öt művésztől vett búcsút a színház "Forrás: Thinkstock "

Július 11-én Gyuris Imrétől kellett végső búcsút venniük, aki a színház énekkarának a tagja volt már négy évtizede. 62 évesen egy rövid betegség után érte a halál. Azután Székhelyi Józsefet búcsúztatták, aki augusztus 22-én adta fel a tüdőrák elleni harcot. Augusztus 26-án Albert László díszítőfestő, díszítőszobrász távozott az élők sorából. Augusztus 29-én, 62 éves korában pedig, az énekkar egy másik tagja, Ördögh József is elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.