Elhunyt Bill Daily színész: 91 évesen érte a halál

halál Bill Daily színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
91 évesen távozott az élők sorából Bill Daily színész. Természetes halállal halt meg.

Az 1960-as és '70-es évek legnépszerűbb sorozataiban láthattuk Bill Dailyt, aki 91 évesen távozott az élők sorából, természetes halállal halt meg. A színészt The Bob Newhart Show-ban, és a Jeannie, a háziszellemben is láthattuk, de ezek mellett összesen 37 produkcióban tűnt fel. Kollégái jó humorú emberként emlékeznek rá, akivel öröm volt a közös munka. „Hálás vagyok, hogy ismerhettem ezt az embert, és együtt dolgozhattam vele" – írta Twitteren Barbara Eden, aki a Jeannie, a háziszellem főszereplőjét alakította.

A Szegedi Nemzeti Színház ezen a nyáron öt művésztől vett végső búcsúthttp://www.life.hu/kult/20180910-a-szegedi-nemzeti-szinhaz-ezen-a-nyaron-ot-muvesztol-vett-vegso-bucsut.htmlA Szegedi Nemzeti Színháznak idén nyáron sok művészétől kellett búcsút vennie: öten távoztak az élők sorából. Kult--Szétszórták a dán királynő férjének hamvait, aki nem akart hitvese mellé temetkeznihttp://www.life.hu/kult/20180909-szetszortak-a-dan-kiralyno-ferjenek-hamvait-aki-nem-akart-hitvese-melle-temetkezni.htmlVégakaratának megfelelően részben a tengerbe szórták, részben egy királyi kastély parkjában helyezték el Henrik hercegnek, Margit dán királynő februárban elhunyt férjének hamvait.Kult--Rövid betegség után elhunyt Peter Benson angol sorozatszínészhttp://www.life.hu/kult/20180909-rovid-betegseg-utan-elhunyt-peter-benson-angol-sorozatszinesz-fekete-vipera-sztarja.htmlPeter Benson, a Fekete Vipera című sorozat sztárja csütörtökön hunyt el, rövid betegség után.Kult--Meghalt Burt Reynoldshttp://www.life.hu/kult/20180906-meghalt-burt-reynolds.htmlBurt Reynold haláláról a TMZ számolt be. A lap úgy tudja, a színész szívrohamot kapott.Kult--Kisfiai rajzait színezi újra az édesapa: galériahttp://www.life.hu/kult/20180906-kisfiai-rajzait-szinezi-ujra-az-edesapa.htmlFolytatta „munkásságát" az az édesapa, aki gyermekei rajzait eleveníti meg. KultOrigo66 éves korában elhunyt Ádám Tamás színészhttp://www.life.hu/kult/20180906-66-eves-koraban-elhunyt-adam-tamas-szinesz-familia-kft.html66 éves korában elhunyt Ádám Tamás színész. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.