91 éves korában elhunyt Sander Vanocour legendás amerikai tévés

Forrás: Shutterstock -
halál tévés műsorvezető gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Sander Vanocour népszerű tévés.

91 éves korában elhunyt Sander Vanocour - számolt be a hírről a New York Times. A tévés műsorvezető igazi legendának számított az Amerikai Egyesült Államokban, a Fehér Ház tudósítója volt és olyan elnökökkel is készített interjút, mint például Nixon és Kennedy.

Utolsó éveit egy hospice házban töltötte Santa Barbarán. Halálhírét a fia is megerősítette.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Válaszolt a TV2 Szecsődi Kari kiborulásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-valaszolt-a-tv2-szecsodi-kari-kiborulasara.htmlA TV2 közleményben reagált Szecsődi Kari korábbi kiborulására. TV + Sztárok--Elképesztően cuki volt Lőrincz Tamás kislánya: így reagált apukája győzelmérehttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elkepesztoen-cuki-volt-lorincz-tamas-kislanya-igy-reagalt-apukaja-gyozelmere.htmlLőrincz Tamás aranyérmet szerzett a bírkózó-világbajnokságon, kislánya itthonról szurkolt a sportolónak: így reagált apukája győzelmére. TV + Sztárok--Michael Schumacher elhagyhatta a párizsi kórházathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-michael-schumacher-elhagyhatta-a-parizsi-korhazat.htmlMichael Schumacher a legnagyobb titkokban elhagyta a párizsi kórházat, ahova múlt hét elején vitték be. TV + Sztárok--Fiatalkori fotót posztolt Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-fiatalkori-fotot-posztolt-onodi-eszter.htmlÓnodi Eszter egy fiatalkori fotóval lepte meg követőit. TV + Sztárok--Hosszú Katinka szerelmének, Máténak sütötthttp://www.life.hu/sztarok/20190918-hosszu-katinka-szerelmenek-matenak-sutott.htmlHosszú Katinka ezúttal a konyhában lepte meg szerelmét, Mátét. TV + SztárokOrigoVámos Erikát tinédzserként megerőszakoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-vamos-erikat-tinedzserkent-megeroszakoltak.htmlÉlete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.