Gelencsér Máté Hosszú Katinka konyha gasztro
Hosszú Katinka ezúttal a konyhában lepte meg szerelmét, Mátét.

Hosszú Katinka újra boldog: szerelmével, Mátéval a közösségi oldalra is egyre több közös fotót posztolnak. A pár ezúttal a konyhában sütögetett együtt, az úszónő lefotózta, amint egy befűszerezett hússzeleteket süt a serpenyőben.

Úgy tűnik, kedvesét igyekszik főzőtudásával is elkápráztatni.

Hosszú Katinkáék sütögettek Forrás: Instagram/Hosszú Katinka
Budapestről posztolt Will Smith - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-budapestrol-posztolt-will-smith.htmlWill Smith újra Budapesten van, és már egy videót is posztolt fővárosunkból. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela sírva fakadt szállásuk láttán - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-hodi-pamela-sirva-fakadt-szallasuk-lattan-video.htmlHódi Pamela kiborult, és nem ok nélkül. Sírva fakadt, amikor meglátta, hol fogják este álomra hajtani a fejüket. TV + SztárokOrigoSzilágy István jobban van: tud sétálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190918-szilagy-istvan-jobban-van-tud-setalni.htmlSzilágyi István nem örvendett túl jó egészségnek az elmúlt időszakban, kiderült, hogy van most. TV + Sztárok--Vámos Erikát tinédzserként megerőszakoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-vamos-erikat-tinedzserkent-megeroszakoltak.htmlÉlete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták. TV + Sztárok--Aurelio és Dominika újra összejöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-aurelio-es-dominika-ujra-osszejottek.htmlAurelio magánélete meglehetősen viharos, de úgy tűnik, hogy most ismét egy csendesebb időszak jött el a számára: ő és Dominika kibékültek. TV + SztárokOrigoTerry Black halála előtt adott nyilatkozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190918-terry-black-halala-elott-adott-nyilatkozatot.htmlTerry Black többször legyőzte a rákot, végül szívinfarktus miatt vesztette életét. Halála előtt még bizakodott, habár az orvosok nem sok jóval kecsegtették. Sajnos nekik lett igazuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.