Elképesztően cuki volt Lőrincz Tamás kislánya: így reagált apukája győzelmére

győzelem kislány apa Lőrincz Tamás
Lőrincz Tamás aranyérmet szerzett a bírkózó-világbajnokságon, kislánya itthonról szurkolt a sportolónak: így reagált apukája győzelmére. 

Hatalmas teljesítménnyel aranyérmet szerzett Lőrincz Tamás a birkózó-világbajnokságon, ahová családja nem tarthatott vele. Várandós felesége és kétéves kislánya, Dóra itthonról izgulták végig Tamás mérkőzését, kislánya pedig elképesztően aranyosan reagált apukája győzelmére: megsimogatta a tévé képernyőjét.

Michael Schumacher elhagyhatta a párizsi kórházathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-michael-schumacher-elhagyhatta-a-parizsi-korhazat.htmlMichael Schumacher a legnagyobb titkokban elhagyta a párizsi kórházat, ahova múlt hét elején vitték be. TV + Sztárok--Soha nem hallott Zámbó Jimmy dalokat mutat be a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-soha-nem-hallott-zambo-jimmy-dalokat-mutat-be-a-csalad.htmlZámbó Jimmy soha nem hallott dalait mutatja be a család hamarosan. TV + SztárokOrigoFiatalkori fotót posztolt Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-fiatalkori-fotot-posztolt-onodi-eszter.htmlÓnodi Eszter egy fiatalkori fotóval lepte meg követőit. TV + Sztárok--A tengerparton tette közszemlére méretes kebleit Kerry Katonahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-a-tengerparton-tette-kozszemlere-meretes-kebleit-kerry-katona.htmlThaiföldön monokinizett az Atomic Kitten egykori énekesnője, Kerry Katona. TV + Sztárok--Élő műsorban gyújtották fel Orosz Barbi kezét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elo-musorban-gyujtottak-fel-orosz-barbi-kezet-video.htmlOrosz Barbi boldogan vett részt egy tudományos kísérletben, és azt sem bánta, hogy ehhez fel kell őt gyújani. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-janicsak-veca-osszebalhezott-gaspar-evelinnel.htmlJanicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel, majd sírva fakadt férjének az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.