Robbie Williams injekció tesztoszteron szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfias és köztudottan szexmániás énekesnek, Robbie Williamsnek meggyűlik a baja a saját szervezetével - injekcióznia kell magát az intenzív nemi élet érdekében.

A sztár nemrég beismerte, hogy egy ideje hetente kétszer hormoninjekciókkal erősíti szervezetét az intenzív szexuális élet érdekében. A Take That harminchét éves énekese azóta használ tesztoszteroninjekciókat, mióta az orvosa közölte vele, hogy a libidója olyan, akár egy százéves öregemberé.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az orvosok egy vérvizsgálattal megállapították, hogy Robbie tesztoszteronszintje nagyon alacsony, ezért kezdte el magát "szúrni" a népszerű popsztár, aki korábban tévesen növekedési hormont használt. "Ez az a cucc, amit minden olyan fószer használ Los Angelesben, akik hatvan helyett negyvennek akarnak látszani. Csodát tesz az egészségükkel, a memóriával, a hajjal és a bőrrel is" - mesélte Robbie, akinek később orvosai hívták fel a figyelmét arra, hogy növekedési hormon helyett férfi nemi hormont kell szednie, mert nagyon alacsony a tesztoszteronszintje. Az énekes már két éve használja a férfi nemi hormont, mert a szervezete nem termel eleget belőle. A tesztoszteron egyébként a férfi nemi vágy fenntartása mellett az izmok és a csontok épségéhez is szükséges.

Nem vállalta az X-Faktor vezetését az RTL Klub sztárja!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110601-nem-vallalta-tovabb-az-xfaktor-vezeteset-a-sztar.htmlKoncert, kiállítás, fitnesz - Nyárindító programok júniusrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110529-koncert-kiallitas-fitnesz-juniusi-programajanlo.htmlKirúgták az X-Faktor egyik zsűritagját!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110526-cheryl-colet-kirugtak-az-xfaktorbol.htmlShakira a koncertjén izgatta szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-shakira-a-szinpadon-hastancaval-izgatta-focista-szerelmet-gerard-piquet.htmlAlekosz visszatér volt kedveséhez?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-alekosz-tundetol-akar-gyereket.htmlMár az ovisok is rajonganak SP-érthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-demcsak-zsuzsa-gyerekei-imadjak-spt.htmlMr. Iglesias fergeteges koncertet adotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110602-enrique-iglesias-tel-avivban-koncertezett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.