Cameron Diaz újra Justin Timberlake-re hajt

film mozi szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sőt el akarja vele vetetni magát feleségül a Rossz tanár című filmben, amely a nyár szabadszájú női vígjátéka szeretne lenni - felemás sikerrel. Kritika.

www.facebook.com/BadTeacherMovie
www.facebook.com/BadTeacherMovie

A Rossz tanárt nemcsak azért lehet egy lapon emlegetni a pár éve játszott Tapló télapó című mozival, mert a két film eredeti címe feltűnően hasonló (Bad Teacher - Bad Santa), hanem mert mindkettő egy-egy köztiszteletben álló foglalkozás (középiskolai tanár, illetve áruházi télapó) olyan képviselőjéről szól, akit legkevésbé sem érdekel a köztisztelet: piálnak, drogoznak, fittyet hánynak a társadalmi konvenciókra, és legfőképpen utálják a gyerekeket.

Tipp! VV Anikó erotikus hobbija képgalériánkban! Katt ide!




www.facebook.com/BadTeacherMovie
www.facebook.com/BadTeacherMovie



A film főhőse a Szőke Dög (Cameron Diaz), aki azt hiszi, hogy a világ körülötte forog: végtelenül önző és számító, az egyetlen célja végre férjhez menni a balfácán vőlegényéhez, és aztán élvezni az anyagi jóléttel járó dologtalan hétköznapokat. A vőlegény viszont lelép, Szőke pedig kénytelen visszamenni dolgozni, azaz tanítani egy középiskolában, noha semmire sem vágyik kevésbé. Kiábrándult és felelőtlen, többet alszik a saját óráin, mint a leglustább diák, csúnyábban beszél, mint a külvárosi utcakölykök, és mellnagyobbításra gyűjt, hogy befoghassa a következő balfácánt, aki majd jól eltartja őt a hátralévő életében. A potenciális jelölt meg is érkezik a Helyespasi (Justin Timberlake) személyében, aki ugyan csak helyettesítő tanár, de a rá váró örökség mesés. Egy gond van csak: Helyespasi ügyében vetélytársa akad Szőkének, méghozzá a mindig lelkes és tökéletes kolléganő, az idegesítően stréber Vörös (Lucy Punch) személyében. Szőke és Vörös között harc kezdődik Helyespasi kegyeiért (és a jobb tanulmányi átlagot produkáló oktató pénzdíjáért), a Szőkénél szerencsétlenül és folyamatosan próbálkozó jólelkű Tesitanár (Jason Segel) pedig nem hagyja annyiban a dolgot...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



www.facebook.com/BadTeacherMovie
www.facebook.com/BadTeacherMovie

Tipp! Tejből fröcskölt ruhák meztelen testeken! Izgalmas fotók képgalériánkban! (18+)




www.facebook.com/BadTeacherMovie
www.facebook.com/BadTeacherMovie


Tippünk: nézd meg a film előzetesét!





Kiknek ajánljuk?

- iskolásoknak, akik szívesen röhögnének tanárokon
- akiknek bejön, ha egy nő közönséges
- akik szeretnék látni, ahogy egy önző dög megjavul

Kiknek nem ajánljuk?

- akiknek nem jönnek be az iskolás poénok
- akiket taszít, ha egy nő közönséges
- akik nem hisznek abban, hogy egy önző dög megjavulhat

Tipp! Forró hangulat és flörtölő párok képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.