Munkanélküli a VV5 egykori játékosa

VV5 Vera Való Világ villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Kertész Veronika VV Veraként a villában élt, előkerült a pornófilmje. Ebből a lánynak sokkal nagyobb baja lett annál, mint hogy története a lapok címoldalára került.

A ValóVilág lánya a villába költözése előtt egy melegburkolatokat értékesítő cégnél dolgozott mint értékesítő. A játék idejére fizetés nélküli szabadságot vett ki.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Mivel már négy éve dolgoztunk együtt, és kölcsönösen meg voltunk elégedve egymással, úgy döntöttünk, hogy így lesz a legjobb. A főnököm hozzátette, hogy a VV után visszavárnak. Aztán miközben én bent éldegéltem a hírektől elzárva, kikerült az internetre a filmem, ami után néhány potenciális vevő visszalépett. Kiesésem után leültünk megbeszélni a dolgokat, s abban egyeztünk meg, hogy nem én vagyok a legjobb reklámarc a cégnek, így elválnak útjaink" - mesélte a lány a Borsnak.

Vera azóta munkanélküli, és a diszkókba se hívják annyira az egykori szereplőket, mint korábban.

"Mivel nincs semmi produkció, amit elő tudnék adni, nem bánom, hogy nem hívnak a haknikra. Anyagilag azonban most nem állok túl jól. Négy éve a nulláról kezdtem, s felépítettem magamnak egy életet, amit most nem tudok ugyanolyan színvonalon folytatni, hiszen nincs bevételem. Nehéz a helyzetem, hiszen nem beszélek nyelveket és nem halmoztam fel a diplomákat sem. Jól kommunikálok, és nagyon szeretnék emberekkel foglalkozni, de nem akarok kitúrni senkit a helyéről, és könyörögni sem szeretnék, hogy valaki vegyen már fel" - mondta a lány a Borsnak.

Több sajtótermékben is megjelent, hogy mindezek miatt Vera elhagyja az országot, de a lány ezt határozottan cáfolta. "Amikor leültem átgondolni a jövőt, megfordult a fejemben ez a lehetőség is, ám hamar elvetettem, hiszen a családom nélkül nagyon rosszul érezném magam, így természetesen maradok. Bárhogy is alakul, bizonyos munkákat semmi pénzért nem vállalnék el, például még egyszer nem követnék el baklövést egy pornófilmmel. A kamera túloldalán azonban szívesen kipróbálnám magam, mondjuk fotósként" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Bors


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.