Kiesett a játékos, bár igaza volt a kvízműsorban

tévedés Vágó István ásvány Kvízjáték kieső szén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy Vágó István nem ismeri el, Boros Márton egyértelműen jó választ adott az átVágó című kvízműsorban.

,,Igaz-e, hogy a legkeményebb és a leglágyabb ásványnak egyaránt szén az anyaga?" Ez foglalkoztatja az embereket, mióta az átVágó című műsorban elhangzott. Boros Márton ugyanis kiesett a játékból, mert azt válaszolta: igaz az állítás, mivel a gyémánt és a grafit anyaga is szén. Vágó István szerint azonban a zsírkő a legpuhább, és az nem tartalmaz szenet.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Márton kedden elmondta a Borsnak, Vágó István millióktól fosztotta meg, mert nem fogadta el a helyes választ. A Magyar Földtani és Geológiai Intézet tudományos munkatársa, Papp Péter a következőkt vallotta a Borsnak: ,,A zsírkő (más néven talk) és a grafit egyaránt a legpuhább anyag. A zsírkő nem tartalmaz szenet, a grafit viszont szénatomokból áll. Vagyis a legkeményebb és a leglágyabb anyag is a szén módosulata" - mondta a szakértő.

Vágó azonban úgy érzi, félrecsúszott a vita, aminek már semmi köze az eredeti ­kér­déshez. ,,Egy kicsit mindketten leragadtunk a "legpuhább anyag"-nál. Én számtalan forrást hoztam fel annak ­bizonyí­tására, hogy melyek lehetnek ezek, Márton viszont egyet sem amellett, hogy a grafit a legpuhább" - vallotta a játékvezető. Azt még nem tudni, kompenzálják-e a kiesett játékost.

Balhézott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120411-balhezott-az-xfaktor-sztarja-gyurcsik-tibor.htmlMágussal randizgat a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120410-nagy-molnar-david-magussal-randizgat-koos-reka-enekesszineszno-lifehu-exkluziv.htmlNekik van a leghatalamsabb péniszük Hollywoodban (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120410-ime-a-leghatalamsabb-peniszek-hollywoodban.htmlTeljesen összetört a színész édesanyja - A Jóban Rosszban egykori sztárja nem kíváncsi a családjárahttp://www.life.hu/legykepben/20120409-damu-roland-anyja-is-varja-fia-bortonbehivojat-de-nem-beszelnek.htmlVilágsztárral randizik a csinos valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120406-vilagsztarral-randizik-a-csinos-valosagshow-sztar-kanye-west-kim-kardashiannal.html23 év házasság után derült ki, hogy a színész és a felesége rokonokhttp://www.life.hu/legykepben/20120409-23-ev-hazassag-utan-derult-ki-hogy-kevin-bacon-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.