Tallulah Willis igazi sztárcsemete: botrányos életet él, a testvéreihez hasonlóan ő is kiveszi a részét a magamutogatásból. Vajon Demi és Bruce így is büszke a lányukra?

Demi Moore és Bruce Willis lányai eddig sem voltak épp szentéletűek. A két fiatalabb Willis-lányka, Tallulah és Scout korábban azért kerültek bajba, mert túl fiatalon közterületen fogyasztottak alkoholt, a legidősebb leányzót, Rumert pedig öt éve letartóztatták marihuána birtoklása miatt. Most Talullah került ismét bajba a meztelen fotóival.

Forrás: AFP

A legfiatalabb Willis-lányról állítólag készültek olyan képek, melyeken a fiatal hölgy ruha nélkül látható, ráadásul egy füves cigi is van nála a fotókon. A képek még sehol sem láthatóak, a RadarOnline azonban biztosan tudja, hogy már árulják őket a tengerentúli médiapiacon. Hát igen, nem múlhat el hónap egy-egy híresség meztelen fotós botránya nélkül - most aztán főhet Demi Moore és Bruce Willis feje!Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!Kiderült az igazság Tóth Vera és Tóth Gabi botrányos viszályárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120705-kiderult-az-igazsag-toth-vera-es-toth-gabi-botranyos-viszalyarol.html Robert Pattinson Budapesten hódíthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120704-robert-pattinson-budapesten-hodit.html Tilla: "Nem vagyok egy sportoló alkat"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120704-tilla-nem-vagyok-egy-sportolo-alkat-egy-kave-szily.html Falusi Mariann: "Ami van, azt élvezd maximálisan"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120704-falusi-mariann-van-valakim-egy-kave-szily-noraval-a.html Elhunyt Gruber Hugó bábművész, szinkronszínészhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120703-elhunyt-gruber-hugo-babmuvesz-szinkronszinesz-1.html Könnyű nyári programok egy fröccs mellé - Júliusi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20120627-kultura-es-temerdek-balatoni-program-a-kanikulaban-juliusi-programkorkep.html 4 nő, akiknek élete és végzete volt a kalandhttp://www.life.hu/szorakozz/20120629-amelia-earhart-pulan-devi-dian-fossey-es-dominick-arduin-.html