Remek koncertek és különleges kiegészítők - Programkörkép hétvégére

Zorán koncert mozi programajánló segély Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem tudod, hol töltsd el az első hűvös őszi hétvégét? A borfesztiválok és szüreti mulatságok mellett még van miből válogatnod, hiszen koncertek és vásári forgatag is várnak a következő napokban. Íme a Life.hu kedvencei!

1. Koncert szombat estére

Nem sokáig élvezheted már a szabadtéri szórakozóhelyek szépségeit. Szombaton a Zöld Pardonban Péterfy Bori & Love Band ad koncertet - használd ki ezt a remek alkalmat arra, hogy bulizz egy nagyot Budapesten!

Helyszín: Zöld Padron
Időpont: szeptember 15.
Bővebb infó: http://zp.hu/nyito

2. Mozizz a hétvégén!

Ha nincs kedved otthon ülni, és csak egy jó kis filmre vágysz, szemezgess a heti kínálatból. Mi a Fékezhetetlen című filmre voksolunk, főképp Shia LaBeouf és Tom Hardy miatt. Ha pedig romantikára vágysz, nézd meg az Édesnégyes című mozit a bájos Emily Blunt főszereplésével, mely egy szerelmi sokszög történetét meséli el.

3. Vásárolj be őszre!

Itt az idő, hogy beszerezz néhány extra kiegészítőt a hűvösebb időre. Idén utoljára lesz szabadtéren a WAMP design vásár, így még jobban élvezheted a sétát a mesés ékszerek, táskák, ruhák és különleges élelmiszerek között. Lepd meg magad egy egyedi pénztárcával vagy egy feltűnő karkötővel, és máris sokkal szebben indul az ősz!

Helyszín: Budapest, Erzsébet tér
Időpont: szeptember 16., 11:00-19:00
Bővebb infó: http://wamp.hu/hu

4.. Segélykoncert a kutyusokért

Zorán, Radics Gigi és Bíró Eszter közreműködésével Első-Segélykoncert címen jótékonysági koncert lesz vasárnap a gazdátlan és sérült kutyák megsegítésére a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Ha te is szíveden viseled az állatok sorsát, és van kedved egy zenés vasárnaphoz, akkor itt a helyed!

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad
Időpont: szeptember 16., 18:00
Bővebb infó: http://www.vigyelhaza.hu/

Vigyél Haza! Alapítvány
Vigyél Haza! Alapítvány

Demcsák Zsuzsa és Vitray Tamás

Sokáig vártuk, most végre megkaptuk: Dallas újratöltvehttp://www.life.hu/szorakozz/20120913-ujra-elindult-a-dallas-cimu-sorozat-a-lifehu-elkeszitette-a.htmlOrosz filmklasszikusok - 10 film, amit neked is látni kellhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120905-mozi-film-szorakozas-orosz-filmklasszikusok-10-film-amit-neked.htmlŐ aztán nem szégyenlős! Meztelenül, méregdrága ékszerekben pózol a 26 éves énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120910-lana-del-rey-enekesno-meztelenul-pozol-a-gq-magazinban.htmlÍme a Dallas fiatal szívtiprója egy szál alsónadrágban, eszméletlenül kockás hassalhttp://www.life.hu/szorakozz/20120905-ime-a-dallas-fiatal-szivtiproja-jesse-metcalfe-szinesz-aki-jatszott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.