Hajszálon múlt az énekes lányának élete

halál heroin Stephanie Rose Bongiovi marihuána Jon Bon Jovi marihuánafogyasztás New York túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Herointúladagolás miatt kórházba szállították Jon Bon Jovi 19 éves lányát, Stephanie Rose-t. A fiatal lányhoz kollégiumi szobatársa még épp időben hívott mentőt.

Stephanie Rose Bongiovihoz szerda hajnalban hívtak mentőt, amikor herointúladagolás következtében eszméletét vesztette. A fiatal lányt még időben sikerült kórházba szállítani és megmenteni az életét. Ha kicsivel később találtak volna rá, maradandó károsodásokat szenvedhetett, vagy meg is halhatott volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekes lányát óvadék ellenében engedték haza a kórházból, de a rendőrség heroin- és marihuánabirtoklás vádjával eljárást indított ellene. Így majd a bíróság előtt is felelnie kell tettéért. A New York-i Hamilton College, ahol a baleset történt, kiadott egy közleményt, hogy Stephanie ügyében mindenben együttműködnek majd a hatóságokkal.

A sztárnak egyébként ő az egyetlen lánya, feleségétől Dorothea Hurley-től van még egy 17 éves fia Jesse, Jacob 10, Romeo pedig 8 éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.