A héten ismert hazai és külföldi kismamák villantották meg tündéri pocakjukat, de a 67 éves színésznőt, Goldie Hawnt is lefotózták fürdőruhában. Sajnos azonban nem csak örömteli dolgok történtek az elmúlt napokban. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Pocakvillantás - ahogy a hírességek csinálják

A héten nagyon sok szépséges, állapotos kismamát láthattunk. Ördög Nóra a terhessége hatodik hónapjában jár, és büszkén viseli gömbölyödő pocakját. Csakúgy, mint a Barátok közt szőke szépsége, Balogh Edina, akinek pici pocakja már a sorozatban is látszik. Katalin hercegnő pedig már az ötödik hónapban jár, és pocakjával sugárzóbb, mint valaha. Kim Kardashian testén is jól látszik már a babavárás, de míg az előző hölgyeknek jót tesz a terhesség, Kim mintha valahogy már nem lenne a régi - ráadásul a róla készült fotókat nézve a sztár kettő helyett eszik...

Forrás: Northfoto

Tragédiák a sztárvilágban

Már több, mint egy hete aggódunk a Republic frontemberéért, Cipőért. A zenésznek pár napja összeomlott a keringése, a szíve leállt és intenzív osztályra került. Azóta kómában van, és a fizikai állapotán, szervezetének reakcióján múlik, hogy magához tér-e. Mi nagyon szorítunk érte!

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Az Argo című film pszichopatájaként is ismert Bicskey Lukácsra rájár a rúd: nemrég a zebrán ütött el egy nőt, akit azért nem vett észre, mert az autóbusz takarásából lépett a gyalogátkelőre. Az asszonyt kórházba kellett szállítani.

A külföldi zenészvilág pedig Mindy McCready countryénekesnőt gyászolja, aki 37 évesen távozott az élők sorából. A sztár valószínűleg azért vetett véget életének, mert nem tudta feldolgozni párja januári, tragikus halálát. Két kisgyermekét hagyta félárván.

Forrás: AFP

Dúl a szerelem

A tavasz közeledtével a hírességek is szerelembe estek. Debreczeni Zita választottja Kedves Ferenc után ismét egy milliomos vállalkozó. A pár kettesben utazott snowboardozni is Tirolba, de nyilvános rendezvényen még nem szívesen mutatkoznak együtt. Úgy tűnik, Kasza Tibi is megtalálta a nagy Ő-t: párja, Andrea egy nagyon csinos, barna hajú modell, aki már A Nagy Duett vasárnapi élő show-jára is elkísérte az énekest. Tibi a legnagyobb közösségi oldalon kiáltotta világgá boldogságát.

Kasza Tibi Facebook


Aki jól nézett ki, és aki nem

Tolvai Reni a napokban mutatta meg új külsejét. Azt kell mondjuk, megérte minden kihagyott vacsora és tábla csoki, mert Reni jobban néz ki, mint valaha! Az énekesnő A Nagy Duett vasárnapi adásában lépett fel Kállay-Saunders Andrással. A tengerentúli Rita Orát azonban már nem tudjuk ennyire megdicsérni: a sztár egy roppant előnytelen ruhát választott a legutóbbi díjátadóra, melyet ide kattintva nézhetsz meg. Goldie Hawn is adott okott egy kis pletykára: a 67 éves filmcsillag fürdőruhában mutatkozott Mexikóban. Közel a hetvenhez mi nem bánnánk, ha így néznénk ki! A sztárt itt nézheted meg te is.

Forrás: TV2

 

Összebútorozik egymással Mila Kunis és Asthon Kutcherhttp://www.life.hu/szorakozz/20130222-mila-kunis-szineszno-es-asthon-kutcher-szinesz-osszekoltoznek-komolyodik-a.html A legkínosabb Oscar-beszédekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130221-mozi-szorakozas-program-legkinosabb-oscarbeszedek.html Paris Hiltonnak megártott a bulizáshttp://www.life.hu/szorakozz/20130219-paris-hilton-orokosno-kiutotte-magat-a-szuletesnapi-bulijaban.html Arnold Schwarzenegger új séróval tűnt felhttp://www.life.hu/szorakozz/20130221-arnold-schwarzenegger-szinesz-uj-seroval-tunt-fel-szouli-latogatasan-ahol.html Hétfőtől láthatja a közönség a kiselefántothttp://www.life.hu/szorakozz/20130221-hetfotol-lathatja-a-kozonseg-a-kiselefantot-a-budapesti-allatkertben.html Mel B másik tehetségkutatóra váltotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130221-mel-b-enekesno-volt-spice-girls-tag-masik-tehetsegkutatora-valtott.html