színésznő műsorvezető taxi Liptai Claudia ítélet felfüggesztett börtön támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztett börtönt kapott Liptai Claudia támadója. A férfi még tavaly ment neki a népszerű műsorvezetőnek, valamint élettársának, aki komolyan megsérült. Minden egy taxi miatt történt.

Bár tagadta, hogy bűnös, felfüggesztett börtön vár arra a férfira, aki tavaly év elején támadt rá a Széll Kálmán téren Liptai Claudiára és volt élettársára. Nem lett volna ilyen súlyos a döntés, csakhogy a pasi egy korábbi ügyében született ítélet miatt próbára bocsájtás alatt állt, mikor a verekedés történt. Ráadásul egy hasonló ügyben egy harmadik eljárás is zajlik ellene - írja a Blikk.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

Claudia és élettársa, valamint egy négyfős társaság összevesztek azon, hogy kinek a taxija érkezett meg. A vita verekedéssé fajult. A tévés műsorvezető akkori partnere járt a legrosszabbul: eltört az orra, megrepedt az arccsontja, és egy foga is meglazult. A támadó nem ismerte el, hogy bűnös. Szerinte éppen Liptai Claudia élettársa kergette meg és verte meg őt. A bíró nem így gondolta. Ha a férfi a felfüggesztett alatt bármit elkövet és elítélik, le kell ülnie a büntetést.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Király Linda anyukája öltözteti Liptaithttp://www.life.hu/legykepben/20130311-kiraly-gabriella-stylist-kiraly-linda-edesanyja-oltozteti-liptai-claudiat.htmlÉrzelmi kitörései vannak Liptai Claudiánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-liptai-claudia-a-nagy-duett-musorvezetoje.htmlElemében volt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/life/galeria/20130304-a-nagy-duett-musorvezetoje-liptai-claudia-nem-viselkedett-megfeleloen-a.htmlLiptai keményen kritizálja Szabó Győzőthttp://www.life.hu/legykepben/20130216-szabo-gyozo-a-nagy-duett-sztarja-liptai-claudia-a-tv2.htmlLiptait elítélték - Vagy fizet, vagy ülhttp://www.life.hu/szorakozz/20130214-liptai-claudia-musorvezetot-eliteltek-kozokirathamisitas-miatt-egymillio-forint-birsagot-kell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.