Palvin Barbi cigánykerekezett, miután díjat kapott

modell Palvin Barbara Glamour Woman of the Year Cigánykerék díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi nem az a lány, aki nem tartja meg a szavát. Így van ez akkor is, ha ehhez közszemlére kell tennie a bugyiját.

Ha Jennifer Lawrence-be az Oscar-gála után a fél világ szerelmes lett, akkor Palvin Barbarába legalább fél Magyarország belezúgott a csütörtök esti Glamour-gálán. Barbi a díjátadó előtt készült kisfilmjében megígérte, cigánykerekezni fog, ha harmadszor is övé lesz Az év modellje elismerés. Valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy a hosszú estélyi ruhájában Barbi vállalkozik arra, hogy megtartsa, amit megígért - pedig így lett. Az akcióról készült képeket ide kattintva, a blogon nézheted meg.

NÉZD MEG A CIGÁNYKEREKEZÉST A VIDEÓBAN!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hDt8H1qkmm7CYXFs

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Hidrogénszőke lett Palvin Barbarahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130315-palvin-barbara-magyar-modell-szoke-hajszinnel-az-olasz-marie-claire.htmlPalvin Barbit megtéptékhttp://www.life.hu/legytrendi/20130308-palvin-barbi-uj-frizurat-vagatott-maganak.htmlPalvin Barbi az álarc mögötthttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-palvin-barbara-magyar-modell-alarcot-visel-az-angol-elle-magazinban.htmlPalvin Barbi ultradögöshttp://www.life.hu/szepulj/20130214-palvi-barbara-magyar-modell-nagyon-dogos-es-szexi-a-friss.htmlPalvin Barbi szemével különös dolog történthttp://www.life.hu/szepulj/20130212-palvin-barbi-magyar-modell-szeme-bevorosodott-kotohartya-gyulladasa-van.htmlPalvin Barbi szerelmeshttp://www.life.hu/legytrendi/20130123-palvin-barbara-magyar-modell-szexi-piros-fehernemuben-a-victorias-secret.htmlRiválisával is találkozott Palvin Barbihttp://www.life.hu/szepulj/20130117-palvin-barbi-az-rtl-klub-fokusz-cimu-musoraban-meselt-a.htmlPalvin Barbi is villantott egy halványathttp://www.life.hu/szepulj/20130117-palvin-barbara-magyar-modell-is-cicit-mutatott-a-golden-globedijatadon.htmlVilágsztárral pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/szorakozz/20130116-palvin-barbara-magyar-modell-leonardo-dicaprio-hollywoodi-szineszzel-fotozkodott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.