A játék lezárult. A Life.hu Ötvenezres nyereményeső játékában The Rolling Stones 50 könyvet Ténai Béláné, záhonyi játékosunk nyerte. Gratulálunk!

"A könyv ötven fantasztikus évünk története. Klubokban játszó blues-együttesként kezdtük, ma pedig a legnagyobb stadionokban adunk olyan koncerteket, amilyenekre évekkel ezelőtt, pályánk kezdetén semelyikünk sem számított. A közreműködésünkkel készült kötet az archívumainkból és más külső forrásokból származó legjobb fényképeket és emlékeket tartalmazza."

Mick, Keith, Charlie és Ronnie

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A több mint ezer színes és fekete-fehér illusztrációt tartalmazó könyvet most könnyedén megnyerheted tőlünk. Csak küldd el a helyes válaszokat a nyeremeny@life.hu címre! Majd pedig kövesd a Life.hu Facebook oldalát és máris esélyes vagy a kiadványra.

A kérdések, melyekre a választ 2013. július 10-17-ig, szerda éjfélig várjuk:

1. Mennyi pénzt fizetett Mick Jagger hajfürtjéért egy névtelen vásárló a londoni Bonhams árverésén?
a.) Ötvenezer fontot
b.) Négyezer fontot
c.) Hatvahötezer fontot

2. Ki kapta meg a The Rolling Stones - Doom And Gloom című számához készült klip főszerepét?
a.) Noomi Rapace
b.) Suki Waterhouse
c.) Lena Dunham

3. Korábban félmeztelenül pózolt egy parfümreklámban Georgia May Jagger, Mick lánya. Milyen terméket népszerüsített vele?
a.) Just Cavalli
b.) Chanel
c.) Dior

A levélbe a helyes válasz mellett bele kell írni a nevet és a pontos lakcímet is, mert a nyeremény postai úton jut el a nyerteshez. Az e-mail tárgya Rolling Stones legyen!

Sok sikert kívánunk!

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!


NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT


1.  A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1067 Budapest, Dob utca 76., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "The Rolling Stones" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

2. A játékban való részvételhez az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni, és a megfejtést az nyeremeny@life.hu e-mail címre elküldeni. A Nyereményjáték 2013. július 10-17-ig tart. A kérdésre e-mailben választ küldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.

A nyereményjáték kérdése az alábbi:

1. Mennyi pénzt fizetett Mick Jagger hajfürtjéért egy névtelen vásárló a londoni Bonhams árverésén?
a.) Ötvenezer fontot
b.) Négyezer fontot
c.) Hatvahötezer fontot

2. Ki kapta meg a The Rolling Stones - Doom And Gloom című számához készült klip főszerepét?
a.) Noomi Rapace
b.) Suki Waterhouse
c.) Lena Dunham

3. Korábban félmeztelenül pózolt egy parfümreklámban Georgia May Jagger, Mick lánya. Milyen terméket népszerüsített vele?
a.) Just Cavalli
b.) Chanel
c.) Dior

3. A Nyereményjáték nyereményét a Life.hu ajánlotta fel, amely az alábbi: 1 darab Thr Rolling Stones 50 könyv

4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik.  A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)

5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.

8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.

10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá  a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3605
e-mail cím: info@life.hu


8 hadvezér - 8 titokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130430-nagy-sandor-hannibal-julius-ceasar-dzsingisz-kan-francis-drake-george.html Jennifer Aniston fekete kismamaruhában parádézotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130501-jennifer-aniston-szineszno-mely-dekoltazsu-fekete-ruhaban-egy-konyvbemutaton.html Feladta a versenyt A címlaplány szőkéjehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130501-maya-a-cimlaplany-versenyzoje-baratja-keresere-feladta-a-versenyt.html Jennifer Lopez pánikba esett fia kisebb balesete miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130430-jennifer-lopez-panikba-esett-fia-kisebb-balesete-miatt.html A világ legrosszabb keresztnevehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130430-mozi-film-szorakozas-a-vilag-legrosszabb-keresztneve.html Virággal kedveskedik a lajhárbébihttp://www.life.hu/szorakozz/20130430-lifenight-cuki-video-egy-lajharrol-aki-viraggal-kedveskedik-gondozojanak.html Bevadult és meztelenkedett a fiatal énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130430-selena-gomez-enekesno-legujabb-videoklipjeben-felmeztelenkedett-es-bevadult.html Izraeli srác énekli magyarul ByeAlex daláthttp://www.life.hu/szorakozz/20130430-egy-izraeli-srac-enekli-el-magyar-nyelven-byealex-kedvesem-cimu.html