Ahogy azt már megírtuk, a ByTheWay és Csordás Ákos kapták a legkevesebb szavazatot az X-Faktor negyedik versenyhétvégéjén. A párbajt Tóth Gabi mentoráltja kezdte.

Aztán a ByTheWay következetett:

Az egyetlen női mentor természetesen a saját versenyzőjét, Ákost védte, Szikora Róbert pedig a ByTheWayt szerette volna bent tartani a műsorban. Alföldi Róbert ugyan tiszteli a csapatot és azt, hogy nincsenek elszállva maguktól, mégis őket küldte haza. A döntés ismét Geszti Péterre hárult.


A legtapasztaltabb mentor ezúttal azonban úgy döntött, nem tesz pontot az est végére. A végső döntés így a nézők kezébe került, akik a ByTheWayt küldték haza.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
A tehetségkutatótól a ByTheWay csapat búcsúzott.

Drámai események az X-faktor 4. élő adásábanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131103-xfaktor-4-elo-adas.html Meglepetéssel készülnek az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-fat-phoenix-magyar-nyelvu.html Ő lesz az X-Faktor igazi győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131031-joos-istvan-a-megneoton-kiado-igazgatoja-szerint-evek-mulva-dol.html Pihennének és utaznának az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-az-rtl-klub-xfatoranak-versenyzoi-szabo-adam-a-bytheway-a.html Az X-Faktorért tért haza a ByTheWay énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131028-az-rtl-klub-xfaktoraban-a-bytheway-toto-africa-cimu-dalat.html Tóth Gabi nem nyerhetné meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-toth-gabi-enekesno-kijelentette-o-nem-nyerhetne-meg-az-xfaktort.html Drámai pillanatok az X-Faktor harmadik hétvégéjénhttp://www.life.hu/life/galeria/20131028-dramai-pillanatok-az-xfaktor-masodik-dontojeben-eckert-aniko-esett-ki.html