Bódvalenke a legszínesebb magyar falu

freskó Bódvalenke roma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miskolctól 57 km-re fekvő, 200 fős minifaluban a házak legtöbbjének falán csodás képek díszelegnek. 

A 95%-ban romák lakta minifalu hatamas meglepetés az arra járóknak. Ez a hely bátran megkaphatná a legszínesebb magyar falu címét - a házak falát ugyanis freskók borítják.

Forrás: Northfoto

Meglepő, hogy ezen az eldugott, Borsod-Abaúj-Zemplén-megyei helyen született meg ez a kreatív ötlet. Nekünk nagyon tetszik!

Lélegzetelállító mese az internet új sztárjahttp://www.life.hu/kult/20140705-a-duet-cimu-rovid-mese-a-disney-egykori-munkatarsatol-glen-keane-animacios-munkatarsatol.htmlGlen Keane, a Disney egykori munkatársának rövid meséjéért rajong most a fél világ. Kult--Ez ám a feldolgozás! Jelbeszéddel adja elő a pár a Grease betétdaláthttp://www.life.hu/news/20140802-tina-cleveland-es-paul-sirimarc-jelbeszeddel-adja-elo-a-grease-you-re-the-one-that-i-want-slageret.htmlNem mondjuk, hogy ez a feldolgozás jobb, mint az, amikor nemrég újra összeállt Olivia Newton-John és John Travolta, hogy 30 év után előadják a You're The One That I Want slágert. De azért érdemes megnézni. News--Próbáld ki te is a Bubit! http://www.life.hu/news/20140802-ujabb-ezer-tesztelot-varnak-a-bubi-kozbringarendszer-kiprobalasara.htmlA BKK újabb ezer tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL Bubi nyilvános próbaüzemét. Mi már kipróbáltuk, ha van kedvetek, csatlakozzatok ti is!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.