Joshua Jackson sorozat James Van Der Beek változás Katie Holmes Michelle Williams Dawson és a haverok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű tinisorozatot, a Dawson és a haverokat 1998 és 2003 között vetítették idehaza. Az amerikai széria a nézőket is elvarázsolta, rengetegen követték Dawson Leery és barátai életét. Mi történt azóta a szereplőkkel? Íme.

Hogy élnek ma a sorozat egykori kamasz sztárjai, Michelle Williams vagy épp Joshua Jackson? Kattints IDE a teljes listáért!

James Van Der Beek (Dawson Leery)
A sorozat névadó főhőse, James Van Der Beek, aki bár egyéb sorozatokban is feltűnt (Gyilkos elmék, Tuti gimi), de a Dawson és a haveroknak köszönheti hírnevét. Szerepelt nagyjátékfilmben is, nemrég például a Nyárutóban Kate Winslet és Josh Brolin oldalán, de egyik sem tudta elhomályosítani a Dawson sikerét.

/1411/James20141121133440

A magyar nézők Van Der Beeket legutóbb az Így jártam anyátokkal című sorozatban láthatták, ahol valamennyire egy saját magával rokon figurát alakított: egy olyan kiöregedett szívtiprót (Robin expasiját), aki csak a régi sikereivel tud dicsekedni.

Katie Holmes (Joey Potter)
Már a sorozat előtt és alatt is voltak fontosabb munkái, csak néhány példa: a Jégvihar című Ang Lee-dráma, a Nyomás!, a Michael Douglas főszereplésével forgatott Wonder Boys, vagy A fülke című thriller Colin Farrell-lel.

/1411/Katie20141121133651

A széria után sokkal kevesebbet dolgozott: szerepet játszott ebben Tom Cruise-zal való házassága. Miután elvált, a színésznő karrierje ismét beindult: 2014-ben összesen öt filmje jött vagy jön ki, legutóbb például Az emlékek őrében láthattuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.