A népszerű tinisorozatot, a Dawson és a haverokat 1998 és 2003 között vetítették idehaza. Az amerikai széria a nézőket is elvarázsolta, rengetegen követték Dawson Leery és barátai életét. Mi történt azóta a szereplőkkel? Íme.

Hogy élnek ma a sorozat egykori kamasz sztárjai, Michelle Williams vagy épp Joshua Jackson? Kattints IDE a teljes listáért! 

James Van Der Beek (Dawson Leery)
A sorozat névadó főhőse, James Van Der Beek, aki bár egyéb sorozatokban is feltűnt (Gyilkos elmék, Tuti gimi), de a Dawson és a haveroknak köszönheti hírnevét. Szerepelt nagyjátékfilmben is, nemrég például a Nyárutóban Kate Winslet és Josh Brolin oldalán, de egyik sem tudta elhomályosítani a Dawson sikerét.

/1411/James20141121133440

A magyar nézők Van Der Beeket legutóbb az Így jártam anyátokkal című sorozatban láthatták, ahol valamennyire egy saját magával rokon figurát alakított: egy olyan kiöregedett szívtiprót (Robin expasiját), aki csak a régi sikereivel tud dicsekedni.

Katie Holmes (Joey Potter)
Már a sorozat előtt és alatt is voltak fontosabb munkái, csak néhány példa: a Jégvihar című Ang Lee-dráma, a Nyomás!, a Michael Douglas főszereplésével forgatott Wonder Boys, vagy A fülke című thriller Colin Farrell-lel.

/1411/Katie20141121133651

A széria után sokkal kevesebbet dolgozott: szerepet játszott ebben Tom Cruise-zal való házassága. Miután elvált, a színésznő karrierje ismét beindult: 2014-ben összesen öt filmje jött vagy jön ki, legutóbb például Az emlékek őrében láthattuk.