Lugosi Dániel Ali lett a Virtuózok győztese

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
klarinét Lugosi Dániel Ali tehetségkutató hangszer komolyzene Virtuózok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország első komolyzenei tehetségkutató műsorának győztese Lugosi Dániel Ali lett, aki a legtöbb szavazatot kapta a nézőktől.
Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

A Virtuózok virtuóza címet nyerte Ali, aki a versenyben mindvégig kitűnően teljesített. A 15 éves klarinétos nyereménye 12 millió forint, amelyet szakmai karrierjére fordíthat, továbbá egy külföldi koncertlehetőség a Miami Kravis Centerben.

A Virtuózok Facebook-oldalán szinte nem lehetett olyan kommentet találni, amelyikben szidták volna bármelyik döntőst a három közül.

Abszolút. Tehetséges, fegyelmezetten profi, hihetetlenül éli minden hangját, ettől magával ragadó előadóművész. Első perctől neki drukkoltam legjobban.

Ali megérdemelten nyert! A műsor egészen magàvalragadóan fantasztikus volt! Nagyon fog hiányozni!
Hárman is megnyerték a Virtuózok komolyzenei tehetségkutatóthttp://www.life.hu/kult/20141212-gyongyosi-ivett-boros-misi-es-lugosi-daniel-ali-a-virtuozok-komolyzenei-tehetsegkutato-gyoztesei.htmlMegvannak Magyarország első komolyzenei tehetségkutatójának győztesei. Gyöngyösi Ivett, Boros Misi és Lugosi Dániel Ali nyerték a Virtuózokat - három korosztályban.Kult--Gyerekek helyett álltak be mézeskalácsot sütni a zenészek, nem így terveztékhttp://www.life.hu/bulvar/20141125-mezeskalaccsal-hangolodtak-a-zeneszek-csordas-tibor-lanyi-lala-vastag-tamas-es-kefir-az-unnepi.htmlAz adventi készülődés elsősorban a gyerekek kedvenc időtöltése, hatalmas élményt jelent számukra a közös mézeskalácssütés vagy adventi koszorú készítése. A Crossover Symphonic sztárjai adventi koncertjük előtt mézeskalács- és kézműves csokoládé készítéssel hangolódtak az ünnepekre, de a hozzájuk tartozó gyerekek nélkül.TV + Bulvár--Zenész gyerek és közismert énekesnő is nekifutott a Rising Starnakhttp://www.life.hu/bulvar/20141023-zenesz-gyerek-takats-tamas-fia-es-kozismert-enekesno-cseke-katinka-is-nekifutott-a-rising-starnak.htmlSzimpatikus, csupa mosoly és lendület fiatalember és egy közismert énekesnő is megjelent a TV2 vasárnap induló új tehetségkutatója, a Rising Star négy tagú ítélőszéke, a nagyon különböző álláspontot képviselő Pásztor Anna, Mező Misi, KERO – Kerényi Miklós Gábor és Feke Pál előtt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.